Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ: Εξαιρετική η συνεργασία μας

Σε κοινή τους δήλωση, τα προεδρεία των Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ διαπίστωσαν σύγκλιση απόψεων εν όψει της προ ημερησίας διάταξης συζήτησης στη Βουλή για τη δικαιοσύνη.

Στη δήλωση υπογραμμίζεται η αποφασιστικότητα «να πατάξουμε τα φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς του δημόσιου βίου. Είναι προφανές ότι τα κατεστημένα συμφέροντα των ολίγων δεν εξυπηρετούνται από αυτή την προσπάθειά μας και ως αντίβαρο ο δημόσιος λόγος κατακλύζεται από αιτιάσεις που αφορούν τους όρους άσκησης της κυβερνητικής πολιτικής στον τομέα της δικαιοσύνης».

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ χαρακτηρίζουν προσχηματικές και αβάσιμες τις αιτιάσεις που αφορούν τους όρους άσκησης της κυβερνητικής πολιτικής και σημειώνουν ότι «προωθούνται από συγκεκριμένα κέντρα που έχουν λόγους να φοβούνται την απρόσκοπτη και ανεξάρτητη λειτουργία της δικαιοσύνης και αναπαράγονται από την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και από άλλα κόμματα του κοινοβουλίου. Κεντρικός στόχος της Κυβέρνησης είναι η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στη δικαιοσύνη – εμπιστοσύνης που ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει διαρραγεί».

Εργαζόμενοι στον χώρο των τεχνών: Λήγουν την κατάληψη στο ΡΕΞ – Συνεχίζουν τον αγώνα

Εργαζόμενοι στον χώρο των τεχνών: Λήγουν την κατάληψη στο ΡΕΞ – Συνεχίζουν τον αγώνα

Η ακριβής ώρα, ημέρα εξόδου θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ καλούν σε συμμετοχή στις δράσεις των…