Newsroom

Newsroom

Συνελήφθη 62χρονος που πυροβόλησε αδέλφια σε χωριό της Αχαΐας

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον δύο αδελφών στην κοινότητα Αγριλιά, του δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας κατηγορείται ένας 62χρονος, ο οποίος συνελήφθη από…

pistoli 0

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον δύο αδελφών στην κοινότητα Αγριλιά, του δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας κατηγορείται ένας 62χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 62χρονος πήγε το πρωί της Κυριακής στο καφενείο ιδιοκτησίας ενός εκ των δύο αδελφών και στη συνέχεια είχε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, φραστικό επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη.

Κατόπιν, ο 62χρονος φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του ιδιοκτήτη, χωρίς όμως να τον τραυματίσει. Αμέσως μετά έφθασε στο καφενείο και ο αδελφός του ιδιοκτήτη, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να δέχθηκε πυροβολισμούς από τον 62χρονο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Θαμώνες του καφενείου προσπάθησαν να αφοπλίσουν τον 62χρονο, ο οποίος φέρεται να τραυματίστηκε. Τόσο ο 62χρονος, όσο και ο αδελφός του ιδιοκτήτη του καφενείου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του πρώτου.

Οι αστυνομικοί, που έκαναν έρευνες για την υπόθεση, βρήκαν το πιστόλι με το οποίο φέρεται να πυροβόλησε ο 62χρονος, δύο κάλυκες και μία βολίδα, καθώς και ένα φυσίγγιο.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…