Newsroom

Newsroom

Συνεργασία Καμμένου και Δημαρά για κοινή κάθοδο στις εκλογές

Η συνεργασία που οδήγησε σε κοινή κάθοδο τους στις επερχόμενες εκλογές είναι πλέον γεγονός για τους “Ανεξάρτητους Έλληνες”του Πάνου Καμμένου…

Η συνεργασία που οδήγησε σε κοινή κάθοδο τους στις επερχόμενες εκλογές είναι πλέον γεγονός για τους “Ανεξάρτητους Έλληνες”του Πάνου Καμμένου και το “Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών” του Γιάννη Δημαρά. Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο κ. Δημαράς και τα στελέχη του Άρματος θα συμπεριληφθούν στους εκλογικούς συνδυασμούς του Πάνου Καμμένου. ”Ο χρόνος δεν επιτρέπει τη δημιουργία Συνασπισμών Κομμάτων και ο Εκλογικός Νόμος στην ουσία στρεβλώνει τη Λαϊκή θέληση”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. ”Με τα δεδομένα αυτά, προσκαλέσαμε τον Γιάννη Δημαρά και το Άρμα Πολιτών να συνεργαστούν μαζί μας σε βάση ισοτιμίας” επισημαίνεται σε ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Καμμένος προσθέτει: “Τιμούμε τον Γιάννη Δημαρά για την πορεία του στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Άλλωστε, δώσαμε μαζί μάχες στο Κοινοβούλιο εναντίον της εκποίησης της χώρας και πιστεύουμε ότι ΜΑΖΙ θα αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη προκειμένου να αντισταθούμε. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες να φιλοξενήσουμε στα ψηφοδέλτιά μας τους υποψήφιους του Άρματος Πολιτών”.

Από την πλευρά του το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι επιδίωκε μια συμφωνία με κοινή κάθοδο στις εκλογές αλλά υπήρξε αδυναμία συνεννόησης μεταξύ των υπόλοιπων αντιμνημονιακών δυνάμεων αλλά «ο μόνος πολιτικός χώρος ο οποίος από την πρώτη στιγμή και επανειλημμένα μας προσκάλεσε σε συνεργασία, ήταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Μερικές από τις αρχές βάσει των οποίων επετεύχθη η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Πάνου Καμμένου και Γιάννη Δημαρά είναι η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, η ενημέρωση του ελληνικού λαού και της βουλής για το χρέος της χώρας και η λειτουργία Ανεξάρτητης Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου, καθώς και η αναθεώρηση του Συντάγματος με την κατάργηση του νομικού πλαισίου περί ευθύνης υπουργών.

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Πτήση

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Παράξενα πράγματα σε μια πτήση της EasyJet