Newsroom

Newsroom

Συνέντευξη Σαμαρά στην γερμανική Bild: "Η δραχμή θα ήταν καταστροφή για εμάς"

Καταστροφική χαρακτηρίζει την επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Bild η οποία κυκλοφορεί…

Καταστροφική χαρακτηρίζει την επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Bild η οποία κυκλοφορεί την Τετάρτη

«Η δραχμή θα ήταν καταστροφή για εμάς» λέει ο Πρωθυπουργός, εξηγώντας ότι αν η Ελλάδα επέστρεφε στο εθνικό νόμισμα η ανεργία θα έφτανε το 40%, περισσότερα χρόνια ύφεσης, κοινωνικής και θεσμικής αναταραχής και προσθέτει ότι οι Έλληνες έχουν ήδη κάνει πολλές θυσίες, αλλά και πρόοδο στην προώθηση μεταρρυθμίσεων και αλλαγών.

Σε ερώτηση για τις υψηλές δημόσιες δαπάνες αλλά και τον μεγάλο αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων, ο Πρωθυπουργός σημειώνει ότι σύντομα ο δημόσιος τομέας θα είναι μικρότερος και περισσότερος αποτελεσματικός, αφού για κάθε δέκα αποχωρήσεις προσλαμβάνεται μόνο ένας.

«Το μόνο που ζητάμε είναι λίγο χώρο να αναπνεύσουμε, να πάρει η οικονομία μπροστά και να αυξηθούν τα έσοδα. Περισσότερος χρόνος δεν σημαίνει και περισσότερα χρήματα».


Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…