Newsroom

Newsroom

Συνελήφθη ο 57χρονος «Μιχάλης» που έκλεινε τα ραντεβού για τη 12χρονη

Συνταξιούχος ναυτικός, ηλικίας 57 ετών, είναι ο «Μιχάλης» που συνελήφθη για την υπόθεση μαστροπείας με θύμα τη 12χρονη από τα Σεπόλια.

astynomia

Ο 57χρονος που είναι συνταξιούχος ναυτικός και πατέρας ενός μικρού παιδιού , συνελήφθη, το απόγευμα, με ένταλμα της ανακρίτριας στο σπίτι του στον Πειραιά. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το όνομα «Μιχάλης» είναι ψευδώνυμο και δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό του όνομα, καθώς ονομάζεται “Μανώλης”, φέρεται να είχε ρόλο «βοηθού» του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου στην σεξουαλική βία και εκμετάλλευση του κοριτσιού. Σημειώνεται, ότι η ανακρίτρια προχώρησε στην έκδοση του όγδοου εντάλματος σύλληψης εμπλεκόμενου στην σεξουαλική βία και εκμετάλλευση της 12χρονης.

Ο 57χρονος φέρεται να διατηρούσε προφίλ με ψεύτικο όνομα (Μιχάλης) στο Instagram. Μέσω αυτού του προφίλ συνομιλούσε με την 12χρονη. Επίσης, φέρεται να επιχειρούσε να δώσει το κινητό τηλέφωνο της ανήλικης σε άτομα που επεδίωκαν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με γυναίκες μέσω «ροζ» ιστοσελίδων.

Για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκονται ήδη προσωρινά κρατούμενοι συνολικά δέκα κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων η μητέρα της ανήλικης αλλά και πρόσωπα που την είχαν συναντήσει.

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…