Newsroom

Newsroom

Συνελήφθη η Ρεβέκκα Σκαφτούρου

Συνελήφθη σήμερα στην Κηφισιά η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Ιωάννη Καρούζου, Ρεβέκκα. Πρόκειται για τον επιχειρηματία ο οποίος βρίσκεται ήδη…

Συνελήφθη σήμερα στην Κηφισιά η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Ιωάννη Καρούζου, Ρεβέκκα. Πρόκειται για τον επιχειρηματία ο οποίος βρίσκεται ήδη στις φυλακές για το σκάνδαλο με την εξαγωγή μαύρου χρήματος.

Πριν από 15 μέρες εκδόθηκε το σχετικό ένταλμα, αλλά μέχρι σήμερα οι αστυνομικοί δεν είχαν καταφέρει να την εντοπίσουν. Οι κατηγορίες που την βαραίνουν είναι άμεση συνέργια σε φοροδιαφυγή στο εισόδημα κατ’ εξακολούθηση, ηθική αυτουργία σε απιστία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Η ίδια πάντως είχε διαχωρίσει τη θέση της από τον πρώην συζυγό της. Ο Ιωάννης Καρούζος είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο με αγοραπωλησίες ακινήτων. Μία υπόθεση η οποία ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από καταγγελίες του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού και του επιχειρηματία Γιώργου Ζωγραφάκη. Και οι δύο κατήγγειλαν ότι εταιρείες του ομίλου Καρούζου εμπλέκονται σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Να σημειωθεί ότι στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα ο κ. Λιβανός είχε μπλέξει και τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μειμαράκη ο οποίος τυγχάνει να είναι και κουμπάρος του Γιάννη Καρούζο, αλλά και τους πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…