Συνελήφθη διαρρήκτης …με προτίμηση τα σπίτια της Ηλιούπολης

Συνελήφθη στην περιοχή της Ηλιούπολης, από άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, ένας 41χρονος Αλγερινός, ο οποίος λίγο νωρίτερα, μαζί με…

kleftes1

Συνελήφθη στην περιοχή της Ηλιούπολης, από άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, ένας 41χρονος Αλγερινός, ο οποίος λίγο νωρίτερα, μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του, διέρρηξαν οικία στην περιοχή και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή και διάφορα αντικείμενα, αλλά έγιναν αντιληπτοί και ο ένας ακινητοποιήθηκε.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς, από κοινού με τον συνεργό του, το τελευταίο δίμηνο είχαν διαπράξει 5 διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή της Ηλιούπολης αφαιρώντας κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά.

Επίσης, όπως εξακριβώθηκε ο 41χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και. στερείται νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του, καθώς και για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη