Newsroom

Newsroom

Συνελήφθη 35χρονος για τον βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα

Εντοπίστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια

πετραλονα5 Medium

Στη Νέα Φιλαδέφεια συνελήφθη, πριν από λίγο, ο 35χρονος που φέρεται ως ο δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας, το περασμένο Σάββατο, στο διαμέρισμά του, στα Κάτω Πετράλωνα.

Πληροφορίες του ΑΠΕ από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 35χρονος άνδρας βουλγαρικής καταγωγής αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ. Κατηγορείται για παράνομη παρακράτηση και βιασμό.

Μαζί του συνελήφθη και ένας άνδρας, κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 35χρονος αλλοδαπός, που κατηγορείται για παράνομη παρακράτηση και βιασμό, κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ενώ αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί το 2015 για τον βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων, ενώ αποφυλακίστηκε το 2020.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους των Πετραλώνων, σε ένδειξη αλληλεγγύης στην καθαρίστρια που έπεσε θύμα βιασμού στα Πετράλωνα.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στους δρόμους των Πετραλώνων για να διαμαρτυρηθεί για την έμφυλη βία έπειτα από κάλεσμα φεμινιστικών συλλογικοτήτων, πολιτικών οργανώσεων, ομάδων και μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου.

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…