Συνεχίζονται οι διακοπές Μητσοτάκη... Αυτή τη φορά «βρήκε» χρόνο να απολαύσει αγώνα NBA

Μητσοτάκης και Μαρέβα στην πρώτη και πανάκριβη σειρά βλέπουν μπασκετικό υπερθέαμα. Την ίδια ώρα τα ζητήματα εντός και εκτός της χώρας πληθαίνουν

NewsRoom 07/01/2020 | 15:04

Μπορεί ο Τραμ να μην δέχτηκε να παραχωρήσει κοινή συνέντευξη τύπου μαζί του, ωστόσο η συγκεκριμένη αποτυχία δεν στάθηκε ικανή να χαλάσει τη «τουριστική» διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη και το πρόγραμμά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις ΗΠΑ, παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα Ουάσινγκτον Ουίζαρντς - Μπόστον Σέλτικς για το πρωτάθλημα μπάσκετ του NBA.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να... ξεκλέβει χρόνο και να προσφέρει στον εαυτό του τις απαιτούμενες δόσεις χαλάρωσης και διασκέδασης.

Αυτή τη φορά ο Έλληνας πρωθυπουργός πρόλαβε να παρακολουθήσει διά ζώσης έναν αγώνα ΝΒΑ μαζί με την σύζυγο του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο γήπεδο των Ουίζαρντς, για να δει τον εντός έδρας αγώνα τους με τους Μπόστον Σέλτικς, ο οποίος έληξε με τους γηπεδούχους νικητές.

Το γεγονός γννωστοποίησε αρχικά  με ανάρτηση του ο ανταποκριτής στις ΗΠΑ Μιχάλης Ιγνατίου:

Στη συνέχεια κυκλοφόρησαν και οι επίμαχες φωτογραφίες από το γήπεδο και φυσικά το twitter σχολίασε με το δικό του τρόπο τις ατέρμονες διακοπές του πρωθυπουργού...