Newsroom

Newsroom

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας στην Ανδραβίδα

Σήμερα η κηδεία του συγκυβερνήτη του μοιραίου αεροσκάφους, αύριο αυτή του κυβερνήτη

EK - Συντριβη Phantom Ανδραβιδα

Συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος με το μοιραίο Phantom F-4 που συνετρίβη ανοιχτά της Ανδραβίδας το πρωί της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι αυτό της μηχανικής βλάβης, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.

Εν τω μεταξύ, σήμερα θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον άδικο χαμό του συγκυβερνήτη του μοιραίου αεροσκάφους, του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα. H κηδεία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου. Όπως έγινε γνωστό, στην κηδεία θα παραστούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του κυβερνήτη του μοιραίου Φάντομ, σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη, στο Νευροκόπι. Υπενθυμίζεται ότι χθες έγινε γνωστό ότι, με βάση τη συγκέντρωση και την ανάλυση των ευρημάτων, επιβεβαιώθηκε ο θάνατος και του σμηναγού.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη