Newsroom

Newsroom

Συνεχίζεται το φιάσκο με το ΟΑΚΑ – Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ανοίξει

Για το τι συμβαίνει με το Ολυμπιακό στάδιο πήρε θέση ο Γιάννης Βρούτσης

5956107

Κανένα χρονοδιάγραμμα, κανένα πρόγραμμα, όλα στην τύχη φαίνεται πως τα έχει αφήσει η κυβέρνηση όσον αφορά το ζήτημα που προέκυψε με το Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση δεν υπάρχει τίποτα από τα παραπάνω.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός της κυβέρνησης ανέφερε ότι «Για το έργο χρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει», κάνοντας τους πάντες να αγχώνονται για το πότε θα ανοίξει ξανά, ενώ αναφερόμενος στο ποδηλατοδρόμιο τόνισε «μέσα στο 2024 τουλάχιστον το ποδηλατοδρόμιο θα μπορέσει να αποκατασταθεί», μην ξεκαθαρίζοντας ακριβώς το ποια περίοδο του 2024.

Όπως ήταν προφανές ότι θα γίνει ο Γιάννης Βρούτσης δεν έκανε καμία αναφορά στην έκθεση που είχε κρύψει για τρία χρόνια ο Κώστας Καραμανλής και όλα όσα είπε ήταν απλά κάποια πράγματα που θα γίνουν.

Αναλυτικά αυτά:

  • Αυξάνεται κατά 30% ο ετήσιος προϋπολογισμός της κατηγορίας μεταβιβάσεις του υφυπουργείου Αθλητισμού. Αυξάνεται κατά 13,5 εκατ. ευρώ ετησίως. 10 εκατ. ευρώ διατίθεται για αναβάθμιση εθνικών αθλητικών εγκαταστάσεων και 3,5 εκατ. ευρώ πάνε αποκλειστικά στον ετήσιο προϋπολογισμό του ΟΑΚΑ.
  • Διατίθεται 1 εκατ. ευρώ για την πυροπροστασία και άλλες βελτιώσεις στο Καυτανζόγλειο.
  • Επιπλέον 150.000 ευρώ στο κλειστό προπονητήριο στίβου του ΟΑΚΑ, και επιπλέον 300.000 ευρώ για το Ολυμπιακό Κέντρο Αναρρίχησης.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…