Συνεχίζει την κόντρα ο Οικονόμου – «Κύκλοι» θέλουν να σπείρουν τον διχασμό με τις παράνομες παρακολουθήσεις (video)

«Μας προβληματίζουν όλα αυτά που επιδιώκουν ορισμένοι κύκλοι να κυριαρχήσουν στην επικαιρότητα και στην πολιτική ζωή της χώρας» δήλωσε ο Οικονόμου

5719506

Έβαλε κατά όσων καταπιάνονται με το ζήτημα των παράνομων παρακολουθήσεων και τη Λίστα με υπογραφή Μητσοτάκη ο Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ο Γιάννης Οικονόμου αρχικά αναφέρθηκε σε ένα υποτιθέμενο «επιχειρούμενο διχασμό» ρίχνοντας την ευθύνη στην αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ την ίδια στιγμή έβαλε κατά κύκλων που εξακολουθούν να καταπιάνονται με τις παράνομες παρακολουθήσεις.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «μας προβληματίζει πραγματικά ο επιχειρούμενός διχασμός που καλλιεργείται από την πλευρά της αντιπολίτευσης. Όντως μας προβληματίζουν όλα αυτά που επιδιώκουν ορισμένοι κύκλοι να κυριαρχήσουν στην επικαιρότητα και στην πολιτική ζωή της χώρας».

Ερωτηθείς για να γίνει πιο συγκεκριμένος ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε ότι: «Έχουμε γίνει πολύ συγκεκριμένοι το προηγούμενο διάστημα. Αυτό που είπα είναι ότι μας προβληματίζει η επιχειρούμενη ένταση. Μας προβληματίζει η προσπάθεια κάποιων να καταστήσουν μονοθεματικό θέμα στην ελληνική κοινωνία το ζήτημα των παρακολουθήσεων με κακόβουλα λογισμικά ή με τη νόμιμη επισύνδεση από την ΕΥΠ του Ανδρουλάκη»

 

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

εκβιαστες1

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες με τους αστυνομικούς τη στιγμή που εντοπίζουν μέρος των χρημάτων που…

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ 2

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

Ένα σύντομο, συγκλονιστικό μήνυμα για την Παλαιστίνη μοιράστηκαν χθες με χιλιάδες ανθρώπους οι Σκιαδαρέσες, στη…