Newsroom

Newsroom

Συνδικαλιστικό σόου Γερακαράκου στον ΣΚΑΪ: Αποχώρησε σήμερα για κάτι που ειπώθηκε… χθες (video)

Πήγε σε πρωινή εκπομπή μόνο και μόνο για να αποχωρήσει...

image 8

Ένα εντελώς παρωχημένο τηλεοπτικό σόου έστησε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος κατά την εμφάνισή του στον ΣΚΑΪ, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να μη δώσει απαντήσεις για το τεράστιο σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε σχετικά με διεφθαρμένους αστυνομικούς.

Ο κ. Γερακαράκος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Σήμερα, ωστόσο μόλις του δόθηκε ο λόγος, επικαλέστηκε μια ατυχή έκφραση που είχε ειπωθεί από τον βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου στην… χθεσινή εκπομπή. «Απόρησα χθες για ποιον λόγο δεν επαναφέρατε στην τάξη τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος τον κ. Παπαδημητρίου όταν εξύβρισε με τον όρο ”μπάτσους” χιλιάδες συναδέλφους αστυνομικούς», είπε συγκεκριμένα.

«Εδώ που καθόταν ο υβριστής δεν μπορεί να κάθεται ο πρόεδρος των αστυνομικών όλης της χώρας» είπε και σηκώθηκε από τη θέση του.

Προηγουμένως είχε καλέσει τον πρωθυπουργό να απαντήσει για το αν συμφωνεί με τον βουλευτή του, παρά το γεγονός ότι ο Δημήτρης Οικονόμου εξήγησε ότι η λέξη  «ειπώθηκε από τον βουλευτή για να δείξει ότι κάποιοι χρησιμοποιούν τον όρο αυτό».

Παρόλα αυτά ο συνδικαλιστής αστυνομικός ήταν προφανώς αποφασισμένος να κάνει το προσχεδιασμένο του σόου. Φυσικά οι δημοσιογράφοι καυτηρίασαν τη στάση του κ. Γερακαράκου, τονίζοντας ότι είναι αδιανόητο ένας άνθρωπος να ξεκινά στις 6.00 το πρωί από το σπίτι του με σκοπό να αποχωρήσει από ένα πάνελ, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν σοβαρότατα ανοιχτά θέματα που αφορούν την αστυνομία όπως το ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού, αλλά και η αποκάλυψη του κυκλώματος που λειτουργούσε μέσα στην ΕΛΑΣ.

Δείτε τη φράση του Μπάμπη Παπαδημητρίου που «ενόχλησε» τον συνδικαλιστή των αστυνομικών στο 11.40 του παρακάτω βίντεο:

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη