Συνάντηση Σαμαρά-Μπακογιάννη

Στο πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού στην Μουρούζη συναντήθηκαν το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη. Λίγα 24ωρα πριν…

sam mpak

Στο πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού στην Μουρούζη συναντήθηκαν το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη. Λίγα 24ωρα πριν από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο Αντώνης Σαμαράς και Ντόρα Μπακογιάννη είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, μία συζήτηση για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, σε καλό κλίμα, αλλά χωρίς συγκεκριμένες αποφάσεις.

Ο Πρωθυπουργός και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε πρόταση προς την κ. Μπακογιάννη να μπει στην κυβέρνηση. Όσον αφορά στη θέση της Επιτρόπου, για την οποία η κ. Μπακογιάννη φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον, ο κ. Σαμαράς δεν γνωστοποίησε τις τελικές αποφάσεις του. Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί μετά από αίτημα της κ. Μπακογιάννη. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι η τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί οι δύο πολιτικοί, ήταν λίγο μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2012.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…