Συναγερμός για διασπορά κορονοϊού στο Νοσοκομείο Βόλου – Έσπασε το φράγμα των 100 νοσηλειών

Αυτή την ώρα αναζητείται λύση για το που θα νοσηλευτούν ασθενείς με κορονοϊό. Ο γιατρός βάρδιας στις τρεις κλινικές αναμένει απάντηση από το Διοικητή του Νοσοκομείου, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν κλίνες για νέες νοσηλείες.

ek nogge

Με την πανδημία να καλπάζει και τις κενές κλίνες να λιγοστεύουν στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, αίσθηση προκαλεί η πληροφορία για διασπορά κορονοϊού στην Παθολογική Κλινική μη covid, στο Νοσοκομείο Βόλου, ξεπερνώντας μάλιστα το φράγμα των 100 νοσηλειών κορονοϊού.

Αυτή την ώρα αναζητείται λύση για το που θα νοσηλευτούν ασθενείς με κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η διασπορά καταγράφηκε έπειτα από έλεγχο με rapid tests που έγινε σε ασθενείς, οι οποίοι ήταν θετικοί στη νόσο Covid-19.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου προχώρησε σε μοριακό έλεγχο των ασθενών που βρέθηκαν θετικοί, ώστε να επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα των rapid tests.

Ο γιατρός βάρδιας στις τρεις κλινικές αναμένει απάντηση από το Διοικητή του Νοσοκομείου, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν κλίνες για νέες νοσηλείες. Τα οκτώ κρεβάτια της ΜΕΘ είναι κατειλημμένα, ενώ κάθε που αδειάζει ένα υπάρχει αναμονή για διασωλήνωση.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη