Συμφωνεί ο "πρόεδρος" της ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα περί εθνικής συμφιλίωσης; (ΒΙΝΤΕΟ)

Συμπληρώθηκαν χθες 28 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τους τρομοκράτες της 17Ν, γεγονός που ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η παρακαταθήκη του Παύλου Μπακογιάννη του για εθνική συμφιλίωση είναι πιο επίκαιρή παρά ποτέ.

59c115d91dc524fd078b47fe 1

Ιδού το σχετικού tweet

Ο κ. Μητσοτάκης που προσπαθεί να εμφανιστεί ενωτικός καλό θα είναι να προσέχει όσα γράφει περί εθνικής συμφιλίωσης διότι ο (αντί)πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και άλλα προβεβλημένα στελέχη του κόμματός του δεν φαίνεται να συμφωνούν. Δείτε ορισμένα παραδείγματα του αντιπροέδρου και θα καταλάβετε μάλλον πόσο πιστεύει στην εθνική συμφιλίωση. 

Άδωνις Γεωργιάδης, Ιούνιος 2016

«Όταν το έλεγα αυτό έπεφταν όλοι να με φάνε, μου έκαιγαν το βιβλιοπωλείο, μου έβαζαν βόμβες. Εδώ στην Ελλάδα, έχει δημιουργηθεί μία τεράστια ιστορική παρεξήγηση. Πουθενά στον κόσμο η αριστερά, η κομμουνιστική αριστερά, δεν έχει ταιριάξει με τη δημοκρατία. Η κομμουνιστική αριστερά όπου κυβέρνησε, κυβέρνησε με ολοκληρωτισμό. Στην Ελλάδα όμως κυρίως λόγω του εμφυλίου και μετά λόγω της χούντας δημιουργήθηκε αυτό που ονομάζουμε ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. Αν πας στη Βουλγαρία, στη Ρουμανία, στη Λετονία, στην Εσθονία, στην Τσεχία, στην Ουγγαρία, στην Πολωνία και πεις ‘είμαι κομμουνιστής’ σε βάζουν φυλακή. Δεν μπορείς να το πεις, σε βάζουν φυλακή. Στην Ελλάδα μόνο αν είσαι αριστερός είσαι καλός. Άρα ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά. Τώρα δεν θα ξεχνά για κανέναν αιώνα τι σημαίνει αριστερά».

Δείτε το βίντεο από το 25:00


Άδωνις Γεωργιάδης, Δεκέμβριος 2015 – Συνέντευξη στο news247 εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ

«Είμαι ο μόνος εκ των τεσσάρων συνυποψηφίων μου που μπορώ να δώσω την ιδεολογική μάχη που χρειάζεται για την ανατροπή της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς. Γιατί είμαι ο μόνος που μπορώ να εγγυηθώ ότι η Νέα Δημοκρατία, με εμένα αρχηγό, δεν θα φοβάται την αριστερά. Δεν θα φοβάται τον Λάκη Λαζόπουλο. Δεν θα ντρέπεται να δηλώνει την ιδεολογική της ταυτότητα. Με εμένα Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας θα κερδίσουμε πρώτα τον πόλεμο των ιδεών και μετά την κυβερνητική εξουσία».

Άδωνις Γεωργιάδης, Ιούλιος 2017

«Ο πυρήνας της ιδεολογίας του κομμουνισμού είναι ο ολοκληρωτισμός. Η βασική διαφορά μεταξύ της αστικής δυτικού τύπου κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και των ολοκληρωτικών καθεστώτων που οι πιο γνήσιοι εκφραστές τους τον 20ο αιώνα ήταν τα κομμουνιστικά κράτη -όχι μόνο γιατί και τα φασιστικά κράτη είχαν ακριβώς την ίδια ιδεολογία του ολοκληρωτισμού- είναι η ιδέα ότι ο έχων τη διακυβέρνηση στην πραγματικότητα κάνει ό,τι θέλει».


Άδωνις Γεωργιάδης – Αύγουστος 2012 για την επέτειο της μάχης στον Γράμμο


Άδωνις Γεωργιάδης, σε μια ακόμη νηφάλια τοποθέτησή του


Άδωνις Γεωργιάδης, Νοέμβριος 2014

«Πάμε εις την επέτειο τη σημερινή. 17 Νοεμβρίου. Είναι ο ιδρυτικός πολιτικός μύθος της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς στην Ελλάδα. Δημόσια να το ξεκαθαρίσουμε γιατί δεν αντέχω τα παραμύθια. Δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο».


Άδωνις Γεωργιάδης, 2011

«Η Ελλάδα το 1974, εισήλθε στην εποχή που λέγεται μεταπολίτευση μ’ ένα πολύ μικρό εξωτερικό χρέος. Η Οικονομία το ’74 ήταν κούκλα. Το ’74 η Οικονομία ήταν σε μεγέθη ανάλογα της Δανίας σήμερα. Ήμασταν Δανία. Πήρε αυτή την Οικονομία η μεταπολίτευσις και το 2010 μας οδήγησε στη χρεοκοπία».


Άδωνις Γεωργιάδης σε ανύποπτο πολιτικό χρόνο την εποχή που ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ φωνάζει σύνθημα του Γκέμπελς

«Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η Γη». 


Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Πτήση

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Παράξενα πράγματα σε μια πτήση της EasyJet