Newsroom

Newsroom

Σύλληψη 20χρονου που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ15 της ΑΕΚ

Συνελήφθη, αργά χθες το βράδυ, στην περιοχή της Ομόνοιας, 20χρονος που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι, στην Πεύκη, σε 15χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ15 της ΑΕΚ.  

syllipsi2

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος συνελήφθη, αργά χθες το βράδυ, όταν προσπάθησε να ληστέψει με την απειλή μαχαιριού ιδιοκτήτη καταστήματος στην περιοχή της Ομόνοιας. Συνελήφθη, όμως, ενώ στη συνέχεια, ταυτοποιήθηκε και ως ο δράστης της επίθεσης στο νεαρό ποδοσφαιριστή.

 Σημειώνεται, ότι ο 20χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε, χθες το μεσημέρι, με μαχαίρι στον 15χρονο, στην Πεύκη, λίγη ώρα μετά από τη λήξη αγώνα της ομάδας Κ17 στην ΑΕΚ, τον οποίο παρακολούθησε ο τελευταίος. Ο κατηγορούμενος, που πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, αφού εξύβρισε τον 15χρονο -ο οποίος φορούσε φόρμα με τα διακριτικά της ομάδας του-, του έσκισε τα ρούχα με μαχαίρι, ενώ ο ποδοσφαιριστής κατάφερε αμέσως μετά να ξεφύγει, όπως αναφέρει η ΑΕΚ 

 

Η ανακοίνωση – καταγγελία της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταγγέλλει ένα ακόμα πρωτοφανές περιστατικό αθλητικής βίας, αυτή τη φορά με θύμα νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ15 του συλλόγου μας.

Φορώντας τα ρούχα της ΑΕΚ, αφού μαζί με τους συμπαίκτες του ήταν και αυτός παρών στο ματς της ΑΕΚ Κ17, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δέχτηκε αμέσως μετά στην περιοχή της Πεύκης, έξω από το φροντιστήριο στο οποίο ήταν με τους συμμαθητές του, επίθεση με μαχαίρι από γνωστό στην περιοχή οργανωμένο οπαδό άλλης ομάδας, ο οποίος πρώτα εξύβρισε τον ίδιο και την ΑΕΚ.

Ο δράστης επιτέθηκε με το μαχαίρι στον ποδοσφαιριστή μας και έσκισε με αυτό το μπουφάν και τη φόρμα, που φορούσε, χωρίς ευτυχώς να προλάβει να του κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο μπράτσο, αφού ο νεαρός παίκτης κατάφερε να ξεφύγει και να κατευθυνθεί προς το σπίτι του, ενώ ο δράστης τον καταδίωξε με το μαχαίρι.

Η οικογένεια του ποδοσφαιριστή έκανε από την πρώτη στιγμή καταγγελία του περιστατικού στο ΑΤ Πεύκης. Στη συνέχεια η υπόθεση παραπέμφθηκε στην Ασφάλεια και από εκεί στο τμήμα Αθλητικής Βίας.

Οι έρευνες έχουν προχωρήσει καθώς τόσο ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ όσο και μάρτυρες έχουν αναγνωρίσει τον δράστη μέσω φωτογραφιών, που τους επέδειξαν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας. Ο δράστης ήδη αναζητείται.

Η διοίκηση της ΠΑΕ και οι υπεύθυνοι της κιτρινόμαυρης Ακαδημίας στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή μας και της οικογένειάς του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ παρακολουθεί την υπόθεση από την πρώτη στιγμή, έχει ήδη προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες και απαιτεί την πλήρη διαλεύκανσή της και την άμεση σύλληψη του δράστη.

Η οπαδική βία δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο.

Τέτοια γεγονότα προκαλούν την αποστροφή όλης της ποδοσφαιρικής οικογένειας και για όσους τα προκαλούν απαιτείται η άμεση και παραδειγματική τιμωρία.

Δεν μπορεί πλέον να υπάρξει η παραμικρή ανοχή.

«Βλέπουμε πολλές ταινίες» – Τι λέει η ερευνήτρια του ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος» για τον καρχαρία στη Γλυφάδα (video)

Καρχαρία Γλυφάδα

«Βλέπουμε πολλές ταινίες» – Τι λέει η ερευνήτρια του ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος» για τον καρχαρία στη Γλυφάδα (video)

Η Αναστασία Μήλιου εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με την εμφάνιση του γαλάζιου καρχαρία στη Γλυφάδα

Πάτρα: Συγκλονίζει ο αδερφός της 48χρονης που έπεσε με το αμάξι απ’ το λιμάνι – «Θα έχω έναν άγγελο στον ουρανό»

πατρα λιμανι 1

Πάτρα: Συγκλονίζει ο αδερφός της 48χρονης που έπεσε με το αμάξι απ’ το λιμάνι – «Θα έχω έναν άγγελο στον ουρανό»

Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη ο αδερφός της 48χρονης γυναίκας απ' την Πάτρα