Newsroom

Newsroom

Σύγκρουση Κανέλλη – Μπογδάνου για την… «Κλωτσιά» στον αέρα του ΣΚΑΪ (video)

Η Λιάνα Κανέλλη εγκάλεσε τον Μπογδάνο για τη «ρουφιανιά» του να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία ενός διαδηλωτή και ο Μπογδάνος απάντησε μετρώντας ποιος έχει μεγαλύτερη τη σταυροδοσία...

4859214

«Η Κλωτσιά», ημέρα 5η: Συνεχίζονται τα τηλεοπτικά και πολιτικά επεισόδια που έχει προκαλέσει η πρωτοφανής κίνηση του βουλευτή της ΝΔ να «δώσει» δημόσια τα στοιχεία ενός διαδηλωτή του ΠΑΜΕ που συγκρούστηκε με τα ΜΑΤ το περασμένο Σάββατο.

Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Αταίριαστοι του ΣΚΑΪ όπου ρωτήθηκε για το ζήτημα και είπε ανοιχτά την άποψη της περί «ρουφιανιάς», «χαφιεδισμού» και προσπάθειας προσωπικής προβολής του Κ. Μπογδάνου μέσα από αυτό το περιστατικό.

«- Δε μπορεί να λυθεί ούτε με ρουφιανιλίκια ούτε με διαρροές ούτε με χαφιεδιλίκια.

– Τι εννοείς χαφιεδιλίκια;

– Η εκμετάλλευση δι’ ίδιον όφελος ενός επεισοδίου που δε σε αφορά. Μη με αναγκάσεις να τον κάνω περισσότερο διάσημο απ’ ό,τι προσπαθεί να γίνει.

– Στον Μπογδάνο αναφέρεσαι;

– Μη με κάνεις επειδή αυτός είναι ο στόχος του. Και επειδή ο στόχος του φτάνει στο να πιάνει στο στόμα του ιστορίες από το ΑΚΕΛ και το ΚΚΕ μέχρι τα τελευταία 100 χρόνια του τόπου, επειδή δεν έχω τη διάθεση να αντιμετωπίσω ποτέ μου το τέρας σαν να του μοιάζω, δε θέλω να πάω παραπέρα. Αρκετή δημοσιότητα πήρε από μια κλωτσιά που δεν είχε το κουράγιο ο ίδιος να τη δώσει ποτέ στη ζωή του για λογαριασμό τρίτου. Γιατί η κλωτσιά που έδωσε ο νεαρός ήταν για λογαριασμό τρίτου υπερασπίστηκε ανθρώπους που τους επιτίθενται».

Στον αγώνα του για μια ακόμη δόση δημοσιότητας, από στην οποία προφανώς έχει εθιστεί, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή, φυσικά μετά την αποχώρηση της Λιάνας Κανέλλη.

Είπε μάλιστα το απολύτως οξύμωρο και αστήρικτο επιχείρημα ότι «η ιδεολογικοποίηση της πολιτικής διαφωνίας» τον θέτει σε κίνδυνο, λες και η πολιτική διαφωνία δε βασίζεται εξ’ ορισμού στην ιδεολογική συγκρότηση του καθενός. Βέβαια αυτό ακριβώς είναι που μάλλον λείπει από τη… φλογερή προσωπικότητα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου: η (οποιαδήποτε) συγκρότηση.

Βέβαια ξεκίνησε με φόρα την παρέμβασή του αφού οι δημοσιογράφοι του απηύθυναν τον λόγο με κλητική στην καθαρεύουσα…

«-Ορίστε κ. βουλευτά [sic].

– Με λύπη μου πληροφορούμαι ότι η κ. Κανέλλη με έναν τρόπο που θυμίζει σκοτεινές σελίδες της ελληνικής ιστορίας προσωπικοποιεί την αυτονόητη για μένα αναπαραγωγή -και όχι αποκάλυψη- των στοιχείων ενός δράστη εγκληματικής ενέργειας.

»Τα “ρουφιάνος” και τα “χαφιές” και η ιδεολογικοποίηση ουσιαστικά της πολιτικής διαφωνίας είναι μέθοδοι που θέτουν τους πολιτικούς αντιπάλους, όπως εμένα σε κίνδυνο. Η κ. Κανέλλη, καλά θα κάνει να μάθει λίγο για το πως λειτουργεί ένας γενικότερος χώρος, ο οποίος την ακούει, αλλά επίσης βάλλουν κατά του ήθους που θα έπρεπε να έχουν τα στελέχη του ελληνικού κοινοβουλίου.

»Όσον αφορά στο αν το κάνω για προσωπικούς λόγους, η χρεοκοπημένη πολιτική ιδεολογία της κ. Κανέλλη ενδεχομένως να αρχίσει να μοιάζει και με την πολιτική της πορεία. Πόσους σταυρούς πήρε η κ. Κανέλλη στην Α’ Αθήνας; Πόσους σταυρούς πήρα εγώ; Ποιος έχει ανάγκη να στοχοποιεί για πολιτικούς λόγους;»

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…