Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον αδερφό της: “Ήσουν το παιδί που πάντα ήθελα”

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία του Άργους από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής σε διαμέρισμα όταν η 11χρονη Στέλλα έπεσε νεκρή από τα χέρια του ετεροθαλούς αδελφού της.

5bb5f7221dc524ad5c8b4568

Ο 29χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την ετεροθαλή αδερφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η μητέρα της μικρής Στέλλας και μητριά του 29χρονου δράστη, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία έγραψε λίγα λόγια στο facebook για την μικρή της κόρη την οποία και είδε να κείτεται νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος, χωρίς εκείνη να μπορέσει να κάνει τίποτα για να το αποτρέψει.   

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Μαζί σου», αρχικά η μητέρα της μικρής ανέβασε μια φωτογραφία της αγκαλιά με τον πατέρα της, γράφοντας:

«Με τον έρωτά της, τον πατέρα της. Που τον λάτρευε και που το ‘δειχνε καθημερινά με χίλιους τρόπους».

Στη δεύτερη ανάρτησή της γράφει:

«Στελλίνι μου, ήσουν παιδί όπως έπρεπε, αλλά με εντυπωσίαζες με την ωριμότητα του ενηλίκου που επιδείκνυες στις ανάλογες στιγμές. Σε θαύμαζα κρυφά ήσουν ο οδηγός μου», έγραψε η γιατρός για το κορίτσι που προσπάθησε τόσο πολύ να αποκτήσει και λάτρεψε περισσότερο και από τη ζωή της.

Απαντώντας μάλιστα σε κάποιον που της εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, η μητέρα του κοριτσιού έγραψε:

«Καλό σου ταξίδι ζωή μου. Κάθε μέρα μου ‘λεγες “είσαι περήφανη μαμά μου για μένα;” Κι εγώ απαντούσα “Στέλλα μου είσαι το παιδί που πάντα ήθελα, είσαι η ζωή μου, είσαι η λατρεία μου Στέλλα, χωρίς εσένα δεν έχω Ζωή!” Και με αγκάλιαζες και μου έλεγες “σε λατρεύω μαμά μου”. Και το πρόσωπό σου γινόταν ένα φως αστέρι μου! Δεν μπόρεσα να σε προστατέψω μωρό μου, εσύ με προστάτεψες ζωή μου»!

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη