Newsroom

Newsroom

Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας του Άλκη Καμπανού

Το μήνυμα της μητέρας του 19χρονου Αλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από φανατισμένους χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη - Στον Alpha μίλησε και η θεία του 19χρονου.

5499104 2

Η μητέρα του Αλκη Καμπανού όπως και όλη η οικογένεια του 19χρονου που έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή το μόνο που ζητά είναι να σταματήσει αυτός ο κύκλος αίματος και να είναι ο γιος της το τελευταίο θύμα.

«Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι. Να μη θρηνήσει άλλη μανούλα. Χαίρομαι που σώθηκαν τα άλλα δυο παλικάρια. Είναι παιδιά μου. Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς αλλά να μη φύγουν με αυτόν τον τρόπο άλλα παιδιά. Φτάνει πια…», ήταν το μήνυμα που έστειλε η μητέρα του 19χρονου Αλκη Καμπανού μέσω του Alpha.

Η οικογένεια του άτυχου Άλκη είναι σε κατάσταση σοκ. Οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να διανοηθούν πως έχασαν το παιδί τους με αυτόν τον τρόπο.

Στον Alpha μίλησε και η θεία του 19χρονου. «Τον θάψαμε γαμπρό. Τι ευχαρίστηση να νιώσω εγώ εάν τους πιάσουν αυτούς; Δεν απαλύνεται, αλλά καμία οικογένεια να μη ζήσει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω ποιος θα μεριμνήσει, δεν ξέρω ποιος θα φροντίσει αυτά τα πράγματα να σταματήσουν. Αν μπορεί να γίνει αυτό, τότε θα ευχαριστηθώ. Θα πω ότι ο Άλκης μου πλήρωσε τελευταίος. Το τελευταίο εισιτήριο, να μην ξαναγίνει τέτοιο πράγμα», είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας, πρόκειται να ταξιδέψει στη Βέροια για να γνωρίσει τους γονείς του 19χρονου Άλκη, να τους μιλήσει για την υπόθεση και να τους ρωτήσει αν θέλουν να βρεθούν μαζί του στο δικαστήριο για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής.

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…