Newsroom

Newsroom

Συγκλονίζει η κατάθεση του κομμωτή Π. Καλλίτση για τη νύχτα που δέχτηκε επίθεση: Tου φώναξα, "όχι ρε π… στην καρδιά"

Συγκλονίζουν οι περιγραφές του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση και της γυναίκας του Ελένης για την νύχτα που δέχτηκαν επίθεση από τρεις άντρες. Κατηγορούμενοι είναι ένας ειδικός φρουρός, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 43χρονος.

58e25c3f1dc524c36f8b4580

Το ζευγάρι τον Ιανουάριο του 2006 δέχτηκε επίθεση από τρεις άντρες σε υπόγειο γκαράζ της Αθήνας .Σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ξύπνησαν μνήμες με τον κομμωτή αλλά και την σύζυγό του να περιγράφουν το περιστατικό με σοκαριστικές λεπτομέρειες . Πρώτος κατέθεσε ο κ. Καλλίτσης «Ήταν ένα πολύ ωραίο Σάββατο και φύγαμε από το κατάστημά μας και πηγαίναμε προς το σπίτι μας. Κάναμε τη συνηθισμένη διαδρομή. Όταν φτάσαμε στο σπίτι άνοιξα την γκαραζόπορτα… Την ώρα που έκλεινε η πόρτα ακούω έντονο βηματισμό και ανθρώπους να τρέχουν. Η γυναίκα μου μιλούσε στο κινητό… Στα δεξιά μου αντιλήφθηκα έναν άνθρωπο που κράταγε όπλο και φώναζε “βγείτε έξω”. Σύμφωνα με την περιγραφή του με τον πρώτο πυροβολισμό τραυματίστηκε η γυναικά του «Ο δράστης φώναζε “βγες έξω”. Η Έλενα σήκωσε τα χέρια της για να προστατευτεί και δέχθηκε τότε την πρώτη σφαίρα. Ήταν σαν να έβλεπες ταινία. Έσπασαν τα τζάμια. Η Έλενα βγήκε έξω και φώναζε “μην πυροβολείτε, ό,τι θέλετε, ό,τι θέλετε».

«Βγήκα από το αυτοκίνητο μου στόχος μου ήταν να σώσω τη γυναίκα μου. Πήγα μπροστά και είδα τον δεύτερο άνθρωπο που μπήκε μέσα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο δράστης μου έδινε εντολές σε προστατική μου έλεγε “πέσε κάτω”. Του έλεγα “δεν σε καταλαβαίνω, πες μου τι θέλεις”. Εκείνος με σημάδευε συνεχώς όπως και ο Ιρακινός. Η Έλενα είχε πάθει νευρικό κλονισμό, έτρεμε. Εγώ έλεγα συνεχώς στο δράστη “ηρέμησε” και εκείνος μου έλεγε “πέσε”.

Ο γνωστός κομμωτής ανέφερε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ την εικόνα με τον ένα δράστη να τραβάει τη σύζυγό του στο έδαφος. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα με τον έναν από τους δράστες να έχει το χέρι του στο στόμα της Έλενας και να το τραβάει και να έχει φτάσει στο αυτί της. Τότε με πυροβόλησαν. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ένας άνθρωπος με τόση ευκολία κολλάει ένα όπλο σε έναν άλλο άνθρωπο .Να μου λέγανε “θέλω τα λεφτά σου”, να στα δώσω. Πυροβολείς έναν άνθρωπο επειδή έχει περισσότερα λεφτά; Ένιωσα ένα κάψιμο. Με χτύπησε στην καρδιά και του φώναξα: “Ε όχι ρε πούστη στην καρδιά”. Εκεί με την αδρεναλίνη της στιγμής του έβγαλα την κουκούλα και εκεί και τον είδα, είχε τρόμο σε βλέμμα του. Την ώρα εκείνη πάλευα με το θάνατο».

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…