Newsroom

Newsroom

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τη Μαριάννα Τουμασάτου: «Έφτασα νοσοκομείο 15 λεπτά πριν πεθάνω» (video)

Πώς η αγάπη της για τα ζώα παραλίγο να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή

profile player 960x540 21

Ποδαρικό στη νέα εκπομπή του Action 24 «μουσούδες» έκανε η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία αποκάλυψε την αγάπη που τρέφει για τα ζωάκια και πώς αυτή παραλίγο να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή καλλιτέχνης ανέφερε ότι είναι αλλεργική και στα σκυλιά και στα γατιά και ότι μια φορά που είχε κρυώσει την «χτύπησε» και η αλλεργία από μια γάτα, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο χωρίς οξυγόνο και ήταν έτοιμη για διασωλήνωση. Μάλιστα μεταξύ άλλων αποκάλυψε επίσης ότι είχε 25 αδέσποτα και ότι σε λίγες νύχτες της τα σκότωσαν όλα με φόλες.

Πιο αναλυτικά είπε: «Είμαι αλλεργική και στις γάτες και στους σκύλους. Από γατί έχω πάει ένα τέταρτο πριν πεθάνω στο νοσοκομείο! Γιατί ήμουν και κρυωμένη, ήρθε το αλλεργιογόνο και έκατσε επάνω στο κρύωμα και πήγα χωρίς οξυγόνο στο νοσοκομείο. Ήμουν έτοιμη για διασωλήνωση.

Είμαι και στα σκυλιά αλλεργική. Θα σου πω όμως κάτι. Υπάρχει κανονική ομοιοπαθητική που μπορούμε να κάνουμε και πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι που έχουν μια δυσκολία στο να συνυπάρχουν με τα ζώα. Υπάρχει τρόπος λοιπόν και αυτή είναι η ομοιοπαθητική.

Εμένα είναι η κανονική ομοιοπαθητική. Δηλαδή παίρνω τη γάτα, την βάζω στα μούτρα μου, πρήζομαι λίγο και άμα με πιάσει βάρος, το φροντίζω. προσέχω, θα κάνω τα εισπνεόμενα μου και δεν θα την έχω στα μούτρα μου όλη την ώρα. Είχα 25 αδέσποτα και σε δυο νύκτες μου τα σκότωσαν όλα με φόλα».