Newsroom

Newsroom

Σύγχυση για την υγεία του Χόσνι Μουμπάρακ

Αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες που μεταδίδονται διεθνώς από τα μεγάλα δίκτυα ενημερωσης αναφορικά με την υγεία του πρώην προέδρου της…

Αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες που μεταδίδονται διεθνώς από τα μεγάλα δίκτυα ενημερωσης αναφορικά με την υγεία του πρώην προέδρου της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το BBC μεταδίδει, ότι ο Μουμπάρακ αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα και προβλήματα με την πίεσή του, αλλά δεν είναι σε κώμα, ενώ παράλληλα επικαλείται εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών, που επισημαίνει ότι ο ανατραπείς ηγέτης υποφέρει επίσης από ψυχολογικά προβλήματα.

Την ίδια ώρα το CNN, επικαλούμενο άλλο εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών, μεταδίδει ότι ο Μουμπάρακ είναι σε κώμα και οι αρχές της φυλακής, στο νοσοκομείο της οποίας νοσηλεύεται, αποδέχτηκαν το αίτημα των γιων του να τους επιτραπεί να είναι δίπλα του.

Να σημειωθεί ότι πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου καταδικάστηκε στις 2 Ιουνίου σε ισόβια κάθειρξη για συνέργεια στο θάνατο διαδηλωτών κατά την περσινή εξέγερση που οδήγησε στην ανατροπή του.


Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…