Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα βρεθεί για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

5729101d1dc524bb4e8b4655

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, εκμεταλλεύτηκε το υπέρ της 1-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» και παρά την ήττα με 1-2 στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν πήρε την πρόκριση, ύστερα από ένα παιχνίδι με τρομερή εξέλιξη.

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό, με αρκετή τύχη, καθώς στο φάουλ που εκτέλεσε ο Τσάμπι Αλόνσο η μπάλα βρήκε στο σώμα του Χιμένες και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα, ο οποίος δεν κατόρθωσε να αποκρούσει.

Στο 33΄ η Μπάγερν έχασε σούπερ ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, καθώς ο διαιτητής Τσακίρ καταλόγισε (ορθώς) πέναλτι σε παρατεταμένο τράβηγμα του Χιμένες στον Χάβι Μαρτίνεθ, όμως ο Όμπλακ έπεσε σωστά στη δεξιά γωνία του και απέκρουσε την εκτέλεση του Μίλερ, ενώ στη συνέχεια επενέβη σωτήρια και στο σουτ του Λεβαντόφσκι.

Η Ατλέτικο ισοφάρισε στο 54΄, όταν ύστερα από εντυπωσιακό 1-2 του Τόρες με τον Γκριζμάν ο Γάλλος βγήκε απέναντι στον Νόιερ, τον οποίο και νίκησε με άψογο πλασέ για το 1-1, βάζοντας πια πολύ δύσκολα στην Μπάγερν.

Οι Βαυαροί πίεσαν και στο 74΄ ξαναπήραν το προβάδισμα, όταν στη σέντρα του Αλάμπα ο Βιδάλ γύρισε την μπάλα με το κεφάλι και ο Λεβαντόφσκι έγραψε το 2-1 σε άδεια εστία.

Στο 83΄ ο Τούρκος διαιτητής καταλόγισε λανθασμένα πέναλτι για τους Ισπανούς σε μαρκάρισμα του Χάβι Μαρτίνεθ στον Τόρες, που έγινε σχεδόν ένα μέτρο εκτός περιοχής, αλλά ο Νόιερ είπε “όχι” στον Τόρες που ανέλαβε την εκτέλεση.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη