«Στον πλανήτη happy»… ο πρωθυπουργός που είδε «καλύτερη εικόνα» στην Πυρκαγιά στην Αττική

Ο πρωθυπουργός σε μια ακόμη μίνι εμφάνιση στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων τους Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι, με το γνωστό αφήγημα ότι όλα είναι καλώς καμωμένα, στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών

«Η κατάσταση σήμερα είναι λίγο καλύτερη από χθες», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης αμέσως μετά την ενημέρωσή του στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, στο Χαλάνδρι. «Θα πρέπει να συνεχίσουμε με πολύ μεγάλη ένταση την προσπάθεια ώστε να οριοθετηθούν όλες οι πυρκαγιές και να μην έχουμε κάποιο κίνδυνο αναζωπύρωσης», πρόσθεσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προφανώς αντιλαμβανόμενος την οργή που ξεχειλίζει από κατοίκους και τοπική αυτοδιοίκηση έδωσε υποσχέσεις για αναδασώσεις και άμεση αποκατάσταση, ενώ, μετά από τόσες ημέρες, «θυμήθηκε» ότι εκτός από την ανθρώπινη ζωή, προτεραιότητα αποτελεί και η προστασία των περιουσιών. 

«Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη γι αυτό το οποίο έχει συμβεί, να διαβεβαιώσω για ακόμα μία φορά όλους τους πληγέντες ότι η αποκατάστασή τους θα είναι η πρώτη πολιτική μου προτεραιότητα, όλες οι καμένες εκτάσεις θα κριθούν αναδασωτέες, θα αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο δρομολογούμε τα έργα προστασίας, τα αντιπλημμυρικά, τα αντιδιαβρωτικά αλλά και τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε τις αναδασώσεις». 

Σαν να λέμε, ο πρωθυπουργός βρίσκεται στον Πλανήτη χάπι… που λένε και στο  ομώνυμο τραγούδι του CD Tronik πλάσμα, οι Μίκρο