Newsroom

Newsroom

Στον εντοπισμό του 15ου παγιδευμένου δέματος επικεντρώνονται οι αρχές

Στον  εντοπισμό ενός ακόμη παγιδευμένου δέματος, που έχει σταλεί πιθανότατα σε πρεσβεία ευρωπαϊκής χώρας στην Αθήνα, φαίνεται να επικεντρώνονται οι…

Στον  εντοπισμό ενός ακόμη παγιδευμένου δέματος, που έχει σταλεί πιθανότατα σε πρεσβεία ευρωπαϊκής χώρας στην Αθήνα, φαίνεται να επικεντρώνονται οι αρχές, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει. Πρόκειται για το 15ο παγιδευμένο με εκρηκτικά δέμα.

Έλεγχος σε δύο τηλεκάρτες που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων

Εν τω μεταξύ, έλεγχος γίνεται και σε δύο τηλεκάρτες που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο συλληφθέντων, προκειμένου  να βρεθούν διασυνδέσεις με άλλα άτομα, όπως συνέβη στην περίπτωση του «Επαναστατικού Αγώνα».

Οι αστυνομικοί  θα επιχειρήσουν να ανιχνεύσουν τις  τελευταίες τηλεφωνικές επαφές των  συλληφθέντων, ενώ έχουν καταλήξει  σε 4-5 περιοχές, από όπου έγιναν τηλεφωνήματα. Κατά πληροφορίες, οι περιοχές αυτές συμπίπτουν με περιοχές για τις οποίες υπάρχουν μαρτυρίες πολιτών ότι είχαν δει τους δύο νεαρούς.

Όπως  αναφέρει η εφημερίδα «Το Βήμα», την Πέμπτη έγινε έρευνα σε κεντρικό κατάστημα που πωλεί πυροτεχνήματα, η διεύθυνση του οποίου βρέθηκε στη χειρόγραφη λίστα που είχαν οι δύο συλληφθέντες.

Για τρεις τουλάχιστον  ημέρες περιφερόταν  το ένα παγιδευμένο  δέμα

Ερωτήματα προκαλεί, πάντως, το γεγονός ότι το παγιδευμένο πακέτο που προοριζόταν για τη γαλλική πρεσβεία, το οποίο εξουδετερώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης περιφερόταν για τουλάχιστον τρεις ημέρες.

Τη Δευτέρα  παραδόθηκε σε εταιρία κούριερ στο Χαϊδάρι και μεταφέρθηκε σε υποκατάστημα της εταιρίας στο Νέο Κόσμο. Την Τρίτη μεταφέρθηκε στη γαλλική πρεσβεία, η οποία δεν το παρέλαβε και το πακέτο επιστράφηκε στο Νέο Κόσμο.  Την Τετάρτη, υπάλληλος της εταιρίας ταχυμεταφορών το παρέδωσε για δεύτερη φορά στη γαλλική πρεσβεία, η οποία το θεώρησε ύποπτο και δεν το παρέλαβε  εκ νέου.  Ο υπάλληλος συνέχισε τις παραδόσεις των υπόλοιπων δεμάτων και επί 9 ώρες είχε πάνω του το παγιδευμένο δέμα. Στο τέλος της εργασίας του ο υπάλληλος το επέστρεψε στην εταιρία και τότε πια η γαλλική πρεσβεία ειδοποίησε τις αρχές.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…