Newsroom

Newsroom

Στον εισαγγελέα η εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ στο 128 εκλογικό τμήμα της Λαμίας,…

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ στο 128 εκλογικό τμήμα της Λαμίας, η οποία κατηγορείται ότι άλλαξε ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων με ψηφοδέλτια της ΝΔ, που είχε στην τσέπη της την ώρα της διαλογής.

Να σημειωθεί ότι με εντολή της εισαγγελίας της Λαμίας και του έφορου των εκλογών η αντιπρόσωπος τέθηκε υπό περιορισμό στο εκλογικό τμήμα, ενώ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έγινε η συλλογή καταθέσεων από τη δικαστική αντιπρόσωπο του τμήματος.

Η εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ εντοπίστηκε από την αντιπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάζει ψηφοδέλτια, πράγμα το οποίο καταγγέλθηκε στην αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Όπως ανάφερε ο εκπρόσωπος τύπου στη Φθιώτιδα Θανάσης Μιχελής, «για μας είναι ένα θέμα στο οποίο δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω».

Από την πλευρά της η ΝΔ κράτησε αποστάσεις από το θέμα. Συγκεκριμένα ο συνήγορος υπεράσπισης Παναγιώτης Φώσκολος υπογράμμισε ότι «όλα όσα καταγγέλλονται μένει να αποδειχτούν», για να συμπληρώσει πως «πάντως τα καταγγελλόμενα δεν επιβεβαιώνονται και από άλλους εκλογικούς αντιπροσώπους που βρίσκονταν μέσα στο εκλογικό τμήμα».


Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…