Newsroom

Newsroom

Στον ανακριτή την Τετάρτη ο Ντίνος Μιχαηλίδης

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή που χειρίζεται τη δικογραφία για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου ο κύπριος…

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή που χειρίζεται τη δικογραφία για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου ο κύπριος πρώην υπουργός Ντίνος Μιχαηλίδης. Ο πρώην υπουργός εκδόθηκε χθες από τις αρχές της Κύπρου στην Ελλάδα και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Ο κ. Μιχαηλίδης βαρύνεται με κατηγορίες που αφορούν την νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο τόσο ο ίδιος όσο και ο γιος του φέρονται να διακίνησαν αμοιβές 10 περίπου εκατομμυρίων δολαρίων με τελικό αποδέκτη τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Οι αμοιβές φέρονται να δόθηκαν για την υπογραφή της σύμβασης προμήθειας από το ΥΠΕΘΑ των ΤΟR M1 και διακινήθηκαν μέσω μιας offshore εταιρείας.

Απο την πλευρά του ο Ντίνος Μιχαηλίδης δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και δηλώνει αθώος. Είναι χαρακτηριστικό ότι τον περασμένο Ιούνιο είχε αρνηθεί να εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή, με αποτέλεσμα να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…