Newsroom

Newsroom

Στον ανακριτή ο Ρουπακιάς

Πριν από λίγη ώρα, ο Γιώργος Ρουπακιάς, δράστης της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα, έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, παρουσία…

Πριν από λίγη ώρα, ο Γιώργος Ρουπακιάς, δράστης της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα, έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Οι δρόμοι γύρω από τα δικαστήρια είναι κλειστοί αυτή τη στιγμή.

Ο 45χρονος, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ανέβηκε στο γραφείο της ανακρίτριας για να απολογηθεί. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι αυτές της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία φέρεται να επικαλέστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Μετά τη διαβίβαση του φακέλου με όλες τις παράνομες δραστηριότητες μελών, βουλευτών και οπαδών της Χρυσής Αυγής από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η υπόθεση θα εποπτεύεται πλέον από την ίδια την εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής που με τη συνέντευξή του στην εφημερίδα “Το Έθνος” αποκαλύπτει σημεία και τέρατα για τη δράση της οργάνωσης στην περιοχή της Νίκαιας, θα κληθεί για άμεση κατάθεση.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…