Newsroom

Newsroom

Στο Τζάνειο ο 18χρονος που ξυλοκοπήθηκε απο αστυνομικούς

Στο Τζάνειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε κατεπειγόντως με C-130 ο 18χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από αστυνομικούς στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπως μεταδίδει…

Στο Τζάνειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε κατεπειγόντως με C-130 ο 18χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από αστυνομικούς στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπως μεταδίδει το pheme.gr, έχοντας υποστεί σοβαρές βλάβες στο πάγκρεας, στη σπλήνα και τον πνεύμονα.

Όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του θύματος, αστυνομικοί με κουκούλες χτύπησαν τον 18χρονο, προκαλώντας του ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία του.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν αστυνομικοί προσήγαγαν τον νεαρό και τέσσερις ακόμη φίλους του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Το θλιβερό περιστατικό αστυνομίας βίας έγινε γνωστό τη Δευτέρα, όταν την επόμενη ημέρα ο νεαρός από το Ασήμι αισθάνθηκε έντονους πόνους, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Κέντρο Υγείας Χάρακα.

Κατά την εξέταση του οι γιατροί ζήτησαν την εσπευσμένη μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκαν σοβαρά τραύματα στον πνεύμονα και στο πάγκρεας.

Χθες ο 18χρονος υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας πνεύμονας του υπολειτουργεί, έχει σπασμένα πλευρά, φέρει δυο μεγάλα αιματώματα στο συκώτι και έχει χτυπηθεί στο υπονεφρίδιο. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του αποφασίσθηκε η αεροδιακομιδή του στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του συγγενικού περιβάλλοντος του θύματος, κατά τη διάρκεια της εξακρίβωσης στοιχείων εμφανίστηκαν δυο αστυνομικοί με κουκούλες, οι οποίοι επιτέθηκαν και χτύπησαν τους πέντε νεαρούς που είχαν προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Στη συνέχεια όμως απομόνωσαν τον 18χρονο, τον οποίο και ξυλοκόπησαν αγρίως, καθώς φέρεται τις προηγούμενες ημέρες να σταμάτησε σε μπλόκο της αστυνομίας καθώς δεν διέθετε άδεια οδήγησης.

Οι συνομήλικοι του θύματος συγκράτησαν μόνο την εικόνα ενός εκ των ένστολων βασανιστών, καθώς φορούσε σκουλαρίκι στη μύτη! «Μετά το σημερινό δεν θα ξεφύγεις ξανά από μπλόκο της αστυνομίας», ακούστηκαν να λένε στον νεαρό οι δυο ένστολοι βασανιστές..

Οι συγγενείς του 18χρονου κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά των αστυνομικών, οι οποίοι, ωστόσο, αρνούνται κατηγορηματικά κάθε ευθύνη για τον βαρύτατο τραυματισμό του!

Κατόπιν αυτού η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης αποφάσισε την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τη διερεύνηση των συνθηκών και τον καταλογισμό ευθυνών.

Πηγή pheme.gr

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…