Στο «στόχαστρο» του Πολάκη ο Σαλμάς και το κράτος της Δεξιάς

Αν η ερωτηση με επίσημο έγγραφο ειναι παρέμβαση ,αυτο του Σαλμα ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;;;Δίωξη θα ασκηθεί;;;;Η ΝΔ θα τον αποπέμψει;;;

πολακης

Την «κυνική παραδοχή» του βουλευτή της ΝΔ ότι όντως παρενέβη στο έργο της Δικαιοσύνης, «περιποιήθηκε» για τα καλά ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του στο facebook.

«Αυτό είναι το “κράτος της Δεξιάς” !! Για όσους είχαν αυταπάτες….”, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την απροκάλυπτη παρέμβαση του Μάριου Σαλμά και βάζει ζήτημα αποπομπής του από την κυβέρνηση.

Γράφει αναλυτικά ο Παύλος Πολάκης: 

«Ο Σαλμάς πήρε τηλέφωνο δικαστή που χειρίζεται δικαστική του υπόθεση (προφανώς την υπερτιμολογηςη των αρθροσκοπήσεων ) και σε ιταμό ύφος απαίτησε να τελειώνει με την υπόθεση!!!!!

ΥΓ όταν εγω ΕΠΙΣΗΜΑ είχα στείλει επιστολή (την οποία κοινοποίησα) στην Εισαγγελεια του Αρείου πάγου ρωτώντας γιατι καθυστερούν συγκεκριμένες υποθέσεις (Φρουζης,Πουλής ,τράπεζα Πειραιώς-Στουρναρας) ΤΟΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΡΑΥΓΑΖΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

Αν η ερωτηση με επίσημο έγγραφο ειναι παρέμβαση ,αυτο του Σαλμα ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;;;Δίωξη θα ασκηθεί;;;;Η ΝΔ θα τον αποπέμψει;;;»

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη