Newsroom

Newsroom

Στο «πόδι» οι Αρχές της Καλιφόρνια όταν μια…μαϊμού κάλεσε το 911 – Πανικός στο ζωολογικό πάρκο

«Πρέπει να ήταν ο Ρουτ, η μαϊμού καπουτσίνος», , ανέφερε το γραφείο του σερίφη στην κομητεία Σαν Λουίς Ομπίσπο.

swarnavo chakrabarti f6hHr4TLyRw unsplash

Ένα αδιανόητο και αρκετά χιουμοριστικό περιστατικό έλαβε χώρα σε ζωολογικό πάρκο βόρεια του Λος Άντζελες, ξεσηκώνοντας τις αστυνομικές Αρχές “στο πόδι”, όταν ένας μικρόσωμος καπουτσίνος πάτησε τα σωστά κουμπιά και κάλεσε στο 911.

Ειδικότερα, οι αστυνομικές δυνάμεις της Καλιφόρνια έσπευσαν σε ζωολογικό κήπο μετά από κλήση στο 911, για να διαπιστώσουν πως αυτός που είχε καλέσει δεν ήταν άλλος από μια… μαϊμού.

Μετά την κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο το βράδυ του Σαββάτου, στάλθηκαν άμεσα ενισχύσεις στο Zoo to You, ένα πάρκο 320 χιλιόμετρα βορείως του Λος Άντζελες.

Ωστόσο, φτάνοντας στο σημείο οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν κάτι περίεργο ή κάποιον σε κίνδυνο. Αποφασισμένοι να λύσουν το μυστήριο, οι αστυνομικοί συνέχισαν να ερευνούν τον χώρο.

«Πρέπει να ήταν ο Ρουτ, η μαϊμού καπουτσίνος», ανέφερε το γραφείο του σερίφη, στην κομητεία Σαν Λουίς Ομπίσπο. «Προφανώς, ο Ρουτ είχε σηκώσει το κινητό του ζωολογικού πάρκου που ήταν στο golf cart… όχημα που χρησιμοποιείται για να κυκλοφορείς στην περιοχή των 40 στρεμμάτων. Απλώς έτυχε να πατήσει τον σωστό συνδυασμό κουμπιών στο τηλέφωνο και να καλέσει την αστυνομία».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της κομητείας Σαν Λουίς Ομπίσπο:

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη