Newsroom

Newsroom

Στο πλευρό της Βόρειας Κορέας η Ρωσία για το "σκανδαλώδες" The Interview

Έναν σύμμαχο στη… σταυροφορία της κατά της πολύκροτης χολιγουντιανής ταινίας The Interview, που πραγματεύεται ένα σενάριο συνωμοσίας της CIA με…

the interview 43856

Έναν σύμμαχο στη… σταυροφορία της κατά της πολύκροτης χολιγουντιανής ταινίας The Interview, που πραγματεύεται ένα σενάριο συνωμοσίας της CIA με στόχο τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ- Ουν, βρήκε στο πρόσωπο της Ρωσίας η Βόρεια Κορέα.

«Η ιδέα της ταινίας είναι τόσο επιθετική και σκανδαλώδης που η αντίδραση της Βορείου Κορέας είναι απόλυτα κατανοητή», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Αλεξάντερ Λουκασέβιτς, σε δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο της ρωσικής διπλωματίας.

«Η Ρωσία εκφράζει την ανησυχία της για το ενδεχόμενο μίας νέας κλιμάκωσης των εντάσεων στις σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας», επεσήμανε ο Λουκασέβιτς.

Αν και «η αμερικανική πλευρά δεν παρουσίασε κανένα αποδεικτικό στοιχείο» που να επιβεβαιώσει την εμπλοκή της Πιονγκγιάνγκ στην κυβερνοεπίθεση εναντίον της εταιρείας Sony Pictures, η Ουάσιγκτον δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει «ανάλογα» σε αυτήν την επίθεση, κατήγγειλε ο Ρώσος αξιωματούχος. «Οι αμερικανικές απειλές για εκδίκηση και οι εκκλήσεις που απηύθυναν οι ΗΠΑ σε άλλες χώρες να καταδικάσουν τη Βόρεια Κορέα μας φαίνονται απόλυτα αντιπαραγωγικές και επικίνδυνες», σχολίασε, τονίζοντας πως οι απειλές αυτές δεν θα προσφέρουν τίποτα, παρά θα οξύνουν τις εντάσεις.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…