Στο Μοναστηράκι ο αγνοούμενος φοιτητής;

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, με μαρτυρίες να οδηγούν την οικογένεια του στο Μοναστηράκι,…

vaggos

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, με μαρτυρίες να οδηγούν την οικογένεια του στο Μοναστηράκι, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το υλικό από την κάμερα ασφαλείας του πρατηρίου υγρών καυσίμων που κατέγραψε τον αγνοούμενο φοιτητή να κάνει βόλτα έξω από τη σχολή του, στις 14.00 το μεσημέρι της ημέρας που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τα Γιάννενα.
Οι αρχές εξετάζουν οπτικό υλικό από το περασμένο Σάββατο με τους γονείς του 20χρονου να επιβεβαιώνουν πως το άτομο που εικονίζεται είναι ο γιος τους!

Στην εικόνα, που τραβήχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, φαίνεται ο νεαρός να περπατά έξω από τη Γαλακτοκομική Σχολή στον Κατσικά Ιωαννίνων, όπως συνήθιζε κάθε μεσημέρι μετά το φαγητό, σύμφωνα με μαρτυρίες συμφοιτητών του. Έβγαινε από τη μία έξοδο, έκανε έναν σύντομο περίπατο και επέστρεφε μπαίνοντας από άλλη είσοδο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στο βίντεο διακρίνεται ο νεαρός από το Ρέθυμνο, ο οποίος δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ή να κάνει κάτι διαφορετικό από ό,τι συνήθως. Τη στιγμή που καταγράφηκαν οι εικόνες, ο 20χρονος είχε ήδη αγοράσει εισιτήριο αστικού λεωφορείου για τα Γιάννενα (σ.σ. είχε αφήσει το φοιτητικό του πάσο στο δωμάτιό του, μαζί με το πορτοφόλι, το κινητό του τηλέφωνο και το μπουφάν του) και μια ώρα μετά θα έπαιρνε το λεωφορείο. Μετά τη βόλτα, επέστρεψε στη Σχολή, αλλά όχι και στο δωμάτιό του.

Σύμφωνα με την κατάθεση του οδηγού του λεωφορείου ο νεαρός επιβιβάστηκε σε αυτό στις 15.00 ενώ λίγη ώρα μετά θα άφηνε το τελευταίο του στίγμα σε φούρνο στο κέντρο των Ιωαννίνων, όπου σύμφωνα με μαρτυρία του ιδιοκτήτη, ο νεαρός έμοιαζε πολύ στον Βαγγέλη. Η Αστυνομία θεωρεί ότι τα παραπάνω στοιχεία φανερώνουν πως κατά πάσα πιθανότητα ο 20χρονος είχε αποφασίσει να φύγει, με δική του πρωτοβουλία, για κάποιο λόγο που ερευνάται.

Έρευνες στην Αθήνα

Τα τελευταία 24ωρα, οι έρευνες της αστυνομίας έχουν επεκταθεί στην πρωτεύουσα, καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως ο 20χρονος κατέληξε εκεί. Οι αρχές με τη συνδρομή και των συγγενών του αγνοούμενου φοιτητή, εξετάζουν το υλικό από 50 κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, ενώ ερευνούν τις μαρτυρίες πολιτών που τηλεφωνούν για να βοηθήσουν τις έρευνες. Από τα τηλεφωνήματα, τέσσερα χαρακτηρίζονται σοβαρά και είναι πολύ πιθανό να ρίξουν φως στο θρίλερ. Οι πολίτες υποστήριξαν πως αναγνώρισαν τον φοιτητή και πως τον είδαν σε σταθμό του ΗΣΑΠ και το Μετρό, στο Μοναστηράκι και τις γύρο περιοχές.
Η μητέρα του 20χρονου κάνει έκκληση προς όλο τον κόσμο να έχει τα μάτια του ανοιχτά έτσι ώστε αν δει ή ακούσει κάτι , έστω και ασήμαντο, να το αναφέρει γιατί μπορεί να αποδειχτεί σοβαρό.

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

δικαστηριο

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Δεν απολύθηκε μία δικαστής η οποία είχε μεν καθυστερήσεις λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, αλλά τις…

Ξέσπασε η μητέρα του Καλλιάνου: «Ακρωτηρίασαν τον άνδρα μου σε ένα απλό δωμάτιο» – Ο γιατρός πήρε φακελάκι (Video)

image 6

Ξέσπασε η μητέρα του Καλλιάνου: «Ακρωτηρίασαν τον άνδρα μου σε ένα απλό δωμάτιο» – Ο γιατρός πήρε φακελάκι (Video)

Στη συνέχεια μιλώντας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έζησε ο σύζυγος της είπε…

«Μακιγιαρίστηκαν και διασύρθηκαν….» – Η «πράσινη» Παπαφωτίου απάντησε στο σεξιστικό δημοσίευμα για τις βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού (video)

profile player 960x540 24

«Μακιγιαρίστηκαν και διασύρθηκαν….» – Η «πράσινη» Παπαφωτίου απάντησε στο σεξιστικό δημοσίευμα για τις βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού (video)

Σπουδαίες δηλώσεις από την Αθηνά Παπαφωτίου η οποία υπερασπίστηκε της αθλήτριες του Ολυμπιακού σχετικά με…