Newsroom

Newsroom

Στο LSE θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας

Επίσκεψη στο Λονδίνο πραγματοποιεί ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα έχει επαφές με βουλευτές και στελέχη του Εργατικού…

Επίσκεψη στο Λονδίνο πραγματοποιεί ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα έχει επαφές με βουλευτές και στελέχη του Εργατικού Κόμματος.

Ο κ. Τσίπρας θα απευθύνει ομιλία σε εκδήλωση του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του London Scool of Economics (LSE) με θέμα «Greece’s way out of the crisis». Εκτός από τα στελέχη του Εργατικού Κόμματος ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με κινήματα και σωματεία συνδικάτων και θα μιλήσει σε μεγάλη εκδήλωση της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα:

Πέμπτη 14/3: 18:30-20:00 Ομιλία στο Ελληνικό Παρατηρητήριο του L.S.E. υπό τον τίτλο ‘Greece’s way out of the crisis’ (Sheikh Zayded Theatre, LSE New Academic Building, 54 Lincoln’s Inn Fields, London, WC2A 3LI)

Παρασκευή 15/3: 16:30 Συνάντηση με αντιπροσωπεία βουλευτών και μέλη της σκιώδους κυβέρνησης του Labour Party στη Βουλή. (House of Commons) και 18:30-20:00 ομιλία σε εκδήλωση της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Λονδίνου ( Friends Meeting House , 173-177 Euston Road London NW1 2BJ )

Σάββατο 16/3: 10:00 Συνάντηση με την κίνηση Coalition of Resistance, την πρωτοβουλία Greek Solidarity Campaign και Σωματείο συνδικάτων ( Κεντρικά γραφεία της TUC, Congress House, Great Russel Street)