Newsroom

Newsroom

Στο εδώλιο ο Τάσος Μαντέλης για το σκάνδαλο της Siemens

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αναμένεται να καθίσει σύντομα ο πρώην υπουργός Μεταφορών Τάσος Μαντέλης. Πρόκειται για την περίφημη…

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αναμένεται να καθίσει σύντομα ο πρώην υπουργός Μεταφορών Τάσος Μαντέλης. Πρόκειται για την περίφημη “χορηγία” την οποία φέρεται να έλαβε κατά το παρελθόν απο τη Siemens.

Αυτό αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών. Μαζί με τον πρώην υπουργό παραπέμπονται και άλλα τέσσερα άτομα. Οι Γεώργιος Τσουγκράνης, Αντωνία Μάρκου, Ηλίας Γεωργίου και Αριστείδης Μαντάς. Για την ίδια υπόθεση το Συμβούλιο Εφετών απαλλάσει από το Δημήτριο Νέγρη, ενώ παύεται και οριστικά η δίωξη σε βάρος όλων των κατηγορούμενων για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Τάσος Μαντέλης κατηγορείται ότι έλαβε από τα μαύρα ταμεία της Siemens 450.000 γερμανικά μάρκα. Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση την κατηγορία της ενεργητικής δωροδοκίας κατά μόνας και από κοινού, άπαξ και κατ΄εξακολούθηση κατά του δημοσίου και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…