Newsroom

Newsroom

Στις δέκα μονάδες η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ. στη δημοσκόπηση για τη JP Morgan που έκανε λόγο ο Πεταλωτής, τί λέει άλλη έρευνα

Πριν μερικές ημέρες ο εκπρόσωπος του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Πεταλωτής αναφέρθηκε σε μια δημοσκόπηση η οποία διεξήχθη για λογαριασμό της JP…

tsipras 161

Πριν μερικές ημέρες ο εκπρόσωπος του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Πεταλωτής αναφέρθηκε σε μια δημοσκόπηση η οποία διεξήχθη για λογαριασμό της JP Morgan και στην οποία εμφανίζεται μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτήν που παρουσιάζουν ελληνικές εταιρίες.

Η parapolitiki.com είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου η JP Morgan έστειλε ένα e-mail σε στελέχη και συνεργάτες της σχετικά με τις προσεχείς ελληνικές εκλογές. Σε αυτό γίνεται αναφορά σε μέτρηση εταιρείας με το όνομα «Pro Olympic Circles» η οποία δείχνει τα ακόλουθα ποσοστά:

ΣΥΡΙΖΑ 35%

Νέα Δημοκρατία 25%

ΠΑΣΟΚ 2,2%

Χρυσή Αυγή 8,6%

ΚΚΕ 5%

ΑΝΕΛ 2.5%

Ποτάμι 4%

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 4,8%

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής» ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 28,1% έναντι 25,5% της ΝΔ, μια διαφορά δηλαδή της τάξης του 2,6%. Τρίτο κόμμα παρουσιάζεται το Ποτάμι με 6,5% κι ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,4%, το ΠΑΣΟΚ με 5,2%, το ΚΚΕ με 5%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,8% και οι ΑΝΕΛ με 2,6%.

Το 4,1% δηλώνει ότι θα ψηφίσει άλλο κόμμα, το 2,2% λευκό/άκυρο, ενώ στο 12,6% φτάνει η αδιευκρίνιστη ψήφος.

Καταλληλότερος  για πρωθυπουργός εξακολουθεί να θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς από το 43,9% των ερωτηθέντων, αλλά με τον Αλέξη Τσίπρα να τον πλησιάζει στο 36,2%.

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…