Στην Κριμαία ο Πούτιν, δηλώνει "Ουκρανοί και Ρώσοι είναι ένας λαός"

Την πρόσφατα προσαρτηθείσα χερσόνησο της Κριμαίας επισκέπτεται ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Από εκεί ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την πεποίθησή…

putin 1.si 1

Την πρόσφατα προσαρτηθείσα χερσόνησο της Κριμαίας επισκέπτεται ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.
Από εκεί ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι Ουκρανοί και Ρώσοι είναι «ένας λαός». Δήλωσε ακόμα πεπεισμένος ότι η Ουκρανία θα αντιμετωπίσει τα προβλήματά της και θα ξεφύγει από την «εξωτερική διοίκηση», όπως χαρακτήρισε τη σημερινή κυβέρνησή της.
Μάλιστα σύμφωνα με το Ρώσο πρόεδρο οι Ουκρανοί είναι η τρίτη σε μέγεθος πληθυσμιακή ομάδα του ρωσικού λαού μετά τους Ρώσους και τους Τατάρους.
«Ζουν 5 εκατ. Τάταροι στη Ρωσία, οι Ουκρανοί είναι 3 εκατ., χωρίς να υπολογίσουμε εκείνους, που βρίσκονται προσωρινά στη Ρωσία και θεωρούνται πολίτες της Ουκρανίας. Αυτοί είναι ήδη περίπου άλλα 3 εκατ., μάλιστα η συντριπτική τους πλειονότητα είναι άνδρες σε στρατεύσιμη ηλικία», είπε ο Ρώσος ηγέτης, αναφερόμενος στους ενήλικες Ουκρανούς πολίτες που καταφεύγουν σε ρωσικό έδαφος για να αποφύγουν την επιστράτευσή τους και τις πολεμικές επιχειρήσεις στην Ανατολική Ουκρανία.

 

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…