Newsroom

Newsroom

Στην Γαλλική Δικαιοσύνη 4 ύποπτοι ώς συνεργάτες του Κουλιμπαλί

Τέσσερις νεαροί, ηλικίας 22 έως και 28 ετών, παραπέμφθηκαν στην Γαλλική δικαιοσύνη. Είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες που τους εμπλέκουν ως…

koylimpali

Τέσσερις νεαροί, ηλικίας 22 έως και 28 ετών, παραπέμφθηκαν στην Γαλλική δικαιοσύνη.
Είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες που τους εμπλέκουν ως ύποπτους για συμμετοχή στις επιθέσεις που συγκλόνισαν τόσο το Παρίσι αλλά και όλη την παγκόσμια κοινή γνώμη, και που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο 17 ανθρώπων.
Οι ύποπτοι αυτοί είναι ανάμεσα στα 12 άτομα που συνέλαβε η Γαλλική αστυνομία ώστε να ανακριθούν ως υποστηρικτές του Αμεντί Κουλιμπαλί.
Ο Κουλιμπαλί, να θυμίσουμε, είναι εκείνος που ενώ ήταν σε εξέλιξη η υπόθεση της Charlie Hebdo, δολοφόνησε μια αστυνομικό στις 8 Ιανουαρίου σε νότιο προάστιο της Γαλλικής πρωτεύουσας και την επόμενη μέρα ταμπουρώθηκε σε εβραϊκό σουπερμάρκετ και σκότωσε τέσσερα άτομα εβραϊκή καταγωγής πριν πέσει και ο ίδιος από αστυνομικά πυρά.

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…