Newsroom

Newsroom

Στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος της UEFA

Εξελίξεις δρομολογούνται στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς την Αθήνα θα επισκεφθεί ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν που συναντήθηκε την Δευτέρα (3/2) με τον Γιώργο Γεραπετρίτη.    

ceferin

Ο πρόεδρος της UEFA αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες ώστε να μπει στην τελική ευθεία το σχέδιο «για την παροχή τεχνικής βοήθειας για την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου».

Τον Αλεξάντερ Τσέφεριν συνάντησε σήμερα στην Ελβετία ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης στο πλαίσιο των κυβερνητικών επαφών με τις υπερεθνικές ομοσπονδίες για το ελληνικό ζήτημα στο ποδόσφαιρο.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της FIFA σε δήλωσή του έστειλε το δικό του μήνυμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα ο Τζιάνι Ινφαντίνο δήλωσε:

“Οι κυβερνήσεις κατανοούν τον παιδευτικό χαρακτήρα που έχει το ποδόσφαιρο για τις κοινωνίες. Πρέπει να μπορούμε να συνεργαστούμε. Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές ώστε να προσπαθήσουμε να διώξουμε, ιδιαίτερα από το ποδόσφαιρο, όποιον επιχειρεί να κάνει κάτι παράνομο και αντίθετο με τους κανόνες”.

Οι επαφές του Γεραπετρίτη θα συνεχιστούν και αύριο τόσο με αξιωματούχους της UEFA όσο και με της FIFA προκειμένου καταθέσει τις ήδη γνωστές προθέσεις της κυβέρνησης.
 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη