Newsroom

Newsroom

Στην Ελευσίνα οι 43 διασωθέντες του Norman Atlantic

Επιχείρηση αερομεταφοράς από την Ιταλία στην Ελλάδα, 43 Ελλήνων και αλλοδαπών πολιτών που επέβαιναν στο Norman Atlantic, βρίσκεται σε εξέλιξη. Το…

c 130 2

Επιχείρηση αερομεταφοράς από την Ιταλία στην Ελλάδα, 43 Ελλήνων και αλλοδαπών πολιτών που επέβαιναν στο Norman Atlantic, βρίσκεται σε εξέλιξη. Το επιβατικό οχηματαγωγό C-130 έφτασε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην 111 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα. Μετά την άφιξη του αεροπλάνου αξιωματικός βγήκε από την 111 ΠΜ και διάβασε στους αγωνιούντες συγγενείς τον κατάλογο των επιβαινόντων στο C-130 καλώντας όσους άκουσαν κάποιο γνωστό τους όνομα να περιμένουν για νέες οδηγίες.

Ανάμεσα στα άτομα που έφθασαν στην Ελευσίνα, δεν υπάρχει ευτυχώς κανένας τραυματίας και κανένα αίτημα για διακομιδή σε νοσοκομείο. 
Σε επιφυλακή ωστόσο βρίσκονται γιατροί και ασθενοφόρα της Πολεμικής Αεροπορίας και του ΕΚΑΒ, για όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο μόνο αν υπάρξει κάποιο σοβαρό αίτημα θα πραγματοποιηθεί μεταφορά σε νοσοκομείο. 

Στην Ελευσίνα βρίσκονται γιατροί και ψυχολόγοι από το Δαφνί προκειμένου να προσφέρουν ψυχολογική υποστήριξη στους διασωθέντες. 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη