Newsroom

Newsroom

Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου "πηγαίνει" τον Λαζαρίδη ο Κωνσταντόπουλος

Γραπτή αναφορά-διάβημα σε βάρος του Χρύσανθου Λαζαρίδη στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη αναμένεται να καταθέσει αύριο Παρασκευή, με…

lazaridis

Γραπτή αναφορά-διάβημα σε βάρος του Χρύσανθου Λαζαρίδη στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη αναμένεται να καταθέσει αύριο Παρασκευή, με τη δικηγορική του ιδιότητα, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος. Ο ίδιος ξεκαθάρισε στο www.koutipandoras.gr πως δεν πρόκειται να υποβάλει μήνυση σε βάρος του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τις διαβόητες δηλώσεις του περί δύο άκρων, όπως γράφτηκε στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του «Βήματος», ο κ. Κωνσταντόπουλος φέρεται να είπε σε συνεργάτες του πως είναι η πρώτη φορά που τυχαίοι και μοιραίοι άνθρωποι τρυπώνουν δίπλα σε πρωθυπουργούς και μεταφέρουν τα ελλείμματά τους ως βάρη αμοραλισμού και παραγοντισμού στο δημόσιο βίο της χώρας, φτιάχνοντας κλίμα μικρονοϊκό, νοσηρό κι επικίνδυνο. “Θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό, γιατί τέτοια παιχνίδια την ώρα που η πατρίδα κρέμεται ανάποδα αποτελούν ιστορική πρόκληση», συμπλήρωσε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…