Newsroom

Newsroom

Στην Αθήνα το μοντέλο που φυλακίστηκε στο Χονγκ Κονγκ: Με συγκίνηση επιστρέφω στα πάτρια εδάφη (Video)

Οι πρώτες δηλώσεις της Ειρήνης Μελισσαροπούλου μετά την άφιξή της στην Αθήνα

f268cd4a 456b 11e9 b5dc 9921d5eb8a6d image hires 021630

Στην Αθήνα προσγειώθηκε το πρωί της Τετάρτης η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το 21χρονο μοντέλο που είχε φυλακιστεί στο Χονγκ Κονγκ πριν από 17 μήνες κατηγορούμενη για μεταφορά κοκαΐνης. 

«Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη. Μετά από 16 μήνες άδικης κράτησης, ταλαιπωρίας και θλίψης», δήλωσε η ίδια στα ΜΜΕ που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο. 

«Το είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα και χαίρομαι ιδιαίτερα που το δικαστήριο αναγνώρισε την αθωώτητά μου», συμπλήρωσε η κ. Μελισσαροπούλου.

«Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και την ψυχή μου τον κ. Κεχαγιόγλου τον δικηγόρο μου για τη μάχη που έδωσε, τις προξενικές αρχές της Ελλάδας στο Χογνκ Κονγκ, όλους τους γνωστούς και άγνωστους που βοήθησαν εμένα και την οικογένειά μου υλικά και ηθικά και τώρα η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω πίσω στη Μυτιλήνη μαζί με την οικογένειά μου, να δώσω ένα τέλος, να αρχίσω ξανά τη ζωή μου από την αρχή και να σχεδιάσω το δικό μου μέλλον. Χρειάζομαι ηρεμία και σεβασμό στην ιδιωτική ζωή τη δική μου και των δικών μου. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή και το ενδιαφέρον σας», κατέληξε στη δήλωσή της η νεαρή γυναίκα, εμφανώς ικανοποιημένη από την εξέλιξη που είχε η μεγάλη της περιπέτεια.

«Η περιπέτεια που ξεκίνησε πριν από 17 μήνες λαμβάνει τέλος με την επιστροφή της στην πατρίδα», τόνισε από την πλευρά του ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Χρειάστηκε πολύς κόπος, χιλιάδες ώρες συνεργασίας, πολύς αγώνας, μεγάλη υπομονή από μέρους της και από μέρους της οικογενείας της. Η αποστολή μου ολοκληρώνεται σήμερα. Αυτή τη στιγμή την ονειρευόταν και η ίδια και εγώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και είναι ευλογία Θεού που σήμερα βρισκόμαστε στην Αθήνα», κατέληξε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως