Στίγκας: Έφτασα στο αμήν για να πω για την «greek mafia», απειλούν εμένα και την οικογένειά μου – Τι είπε για Κασιδιάρη (Video)

Όπως παραδέχτηκε και είπε, «φαίνεται πως οι μισθοί των βουλευτών του διοχετεύονται στη μαφία».

5957983

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα του, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις διαγραφές τριών βουλευτών, καθώς και τη σχέση του με τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη, μίλησε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας.

Μιλώντας στην εκπομπή “Live News” για τη σχέση του με τον Ηλία Κασιδιάρη ο κ. Στίγκας απάντησε: «Καμία. Κάποια στιγμή είχα σκεφτεί να κατέβω με τους Έλληνες, όπως πήγα να κατέβω και με άλλα κόμματα, αλλά τελικά δεν καταλήξαμε πουθενά. Δεν έγινα ποτέ μέλος των ‘Ελλήνων».

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης ηγείται ενός χώρου, άσχετα εάν έχει αποδοχή ή όχι, ηγείται κάποιων ανθρώπων, μιας ιδεολογίας. Δεν είναι εγκληματίας, έχει το τεκμήριο της αθωότητας και είναι ένας καταδικασμένος αλλά σε πρώτο βαθμό, το τι θα πράξει η Δικαιοσύνη δεν μας αφορά, ας το πράξει η Δικαιοσύνη, εάν είναι να του ρίξουν και ισόβια, ας του ρίξουν και ισόβια, δεν μπορούμε να το κρίνουμε εμείς».

Σχετικά με όσα έπραξαν τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» συμπεριλαμβανομένης και της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ο Βασίλης Στίγκας δήλωσε πως πρόκειται για άσχημα γεγονότα επομένως έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη για να αποδώσει όσα πρέπει να αποδώσει. «Το έχω πει στο παρελθόν πως όλα αυτά είναι καταδικαστέα για εμένα» σημείωσε.

Στην ερώτηση τι χρωστάει στον Ηλία Κασιδιάρη είπε: «Ξόφλησα. Μία στήριξη, αυτό το έκανα συνειδητά την περασμένη Κυριακή με το Δελτίο Τύπου, με το οποίο ξόφλησα τους λογαριασμούς μου μαζί του. Με στήριξε και μπήκαν οι «Σπαρτιάτες» στη Βουλή και τον στηρίζω τώρα για δήμαρχο Αθηνών… Πιστεύω πως θα είναι ένας πολύ καλός δήμαρχος για την Αθήνα. Εάν έχει βλάψει το κόμμα μου, θα φανεί, υπάρχουν κάποιες υποψίες, αλλά θα τις αναφέρω αλλού».

«Δέχομαι απειλές και εγώ και η οικογένειά μου»

Σχετικά με τη δήλωσή του ότι υπάρχει «greek mafia» η οποία παίρνει λεφτά από δικούς του βουλευτές εξήγησε πως μιλά για μία ομάδα που ποδηγετεί κάποιους άλλους και τους παίρνει χρήματα.

Όπως παραδέχτηκε και είπε, «φαίνεται πως οι μισθοί των βουλευτών του διοχετεύονται στη μαφία».

«Για να κάνω τη δήλωση αυτή, έφτασα στο αμήν, προσπαθώ εδώ και δύο μήνες, έχω υποστεί τα πάνδεινα, έχω δεχτεί ύβρεις, απειλές προς εμένα και την οικογένειά μου, έχουν σπάσει την επιχείρησή μου» αποκάλυψε.

Ερωτηθείς γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, απάντησε πως δε γνωρίζει και εικάζει πως σε κάποιους απλά δεν είναι αρεστός και θέλουν να τον «ξηλώσουν» από το κόμμα, πιθανόν με στόχο την κρατική επιχορήγηση.

Σε ό,τι αφορά τους τρεις βουλευτές του που διέγραψε από το κόμμα χθες (31/08), αποκάλυψε πως αυτοί ήταν που καθημερινώς πρωτοστατούσαν και του δημιουργούσαν προβλήματα και επηρέαζαν και κάποιους άλλους και έβαζαν και ψεύτικες υπογραφές, «διότι δεν είναι 11 οι βουλευτές που είναι εναντίον μου», σημείωσε ο κ. Στίγκας.

Δείτε το βίντεο: