«Σπαρτιάτες»: Πλαστή θεωρεί την ανακοίνωση των βουλευτών του ο Στίγκας

Μάλιστα, κάνει λόγο για αντιποίηση από «κάποιο ή κάποια άγνωστα στο κόμμα άτομα», χαρακτηρίζοντας «τελείως αυθαίρετη» την υπογραφή των 11 βουλευτών.

stigkas

Αιχμές για πλαστογράφηση των υπογραφών των βουλευτών που εξέδωσαν ανακοίνωση εναντίον του αφήνει ο πρόεδρος του νεοφασιστικού κόμματος, Σπαρτιάτες,

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Βασίλης Στίγκας αναφέρει πως «εμφανίστηκε μέσω ενός ψευδεπίγραφου λογαριασμού με το όνομα ”ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”, ανακοίνωση που φέρεται να κάνουν έντεκα βουλευτές του κόμματος, η οποία κατ’ ουσίαν αντιποιείται τη σφραγίδα και την επωνυμία του, αφού ουδέποτε δημοσιεύτηκε από το επίσημο email του τέτοια ανακοίνωση»

Μάλιστα, κάνει λόγο για αντιποίηση από «κάποιο ή κάποια άγνωστα στο κόμμα άτομα», χαρακτηρίζοντας «τελείως αυθαίρετη» την υπογραφή των 11 βουλευτών.

Υπενθυμίζεται ότι κ. Στίγκας, χθες, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τις πυρκαγιές, παρουσιάστηκε στην Ολομέλεια μόνος του, εξαπέλυσε βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά των βουλευτών του, διέγραψε τρεις εξ αυτών και στη συνέχεια ακολούθησε η επίμαχη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του κ. Στίγκα:

Από τον επίσημο λογαριασμό του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» στο γραφείο της Βουλής και το μοναδικό επίσημο ηλεκτρονικό λογαριασμό (email) που διατηρεί το Γραφείο Τύπου του κόμματος στη Βουλή, γίνεται η ακόλουθη ανακοίνωση:

Χθες την 31η Αυγούστου 2023 και λίγο μετά την αγόρευση του προέδρου του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», Βασίλειου Στίγκα στη Βουλή, εμφανίστηκε μέσω ενός ψευδεπίγραφου λογαριασμού με το όνομα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», ανακοίνωση που φέρεται να κάνουν έντεκα βουλευτές του κόμματος, η οποία κατ’ ουσίαν αντιποιείται τη σφραγίδα και την επωνυμία του, αφού ουδέποτε δημοσιεύτηκε από το επίσημο email του τέτοια ανακοίνωση.

Είναι φανερό ότι κάποιο ή κάποια άγνωστα στο κόμμα άτομα αντιποιήθηκαν την επωνυμία του κόμματος, και εξέδωσαν ανακοίνωση από άγνωστο σε εμάς email που ονομάτισαν «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», προκειμένου να δημιουργηθεί σύγχυση στον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα στους χιλιάδες οπαδούς και ψηφοφόρους του κόμματός μας.

Ανεξαρτήτως του προσβλητικού περιεχόμενου της ανακοίνωσης αυτής για το κόμμα μας και της αντιποίησης της ταυτότητός του και του προγράμματός του, η εμφάνιση των ονομάτων των έντεκα βουλευτών στο τέλος της ανακοίνωσης αυτής, είναι τελείως αυθαίρετη και ως εκ τούτου υφίσταται βάσιμη αμφιβολία για την πραγματική βούληση των βουλευτών αυτών.

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…