Newsroom

Newsroom

Στη Βουλή τα αιτήματα για άρση ασυλίας των Άδωνι Γεωργιάδη και Γιώργου Σταθάκη

Την αρση της ασυλίας των βουλευτών Αδωνι Γεωργιάδη (ΝΔ) και Γιώργου Σταθάκη ( ΣΥΡΙΖΑ) ζητεί ο Αρειος Πάγος. Οι σχετικές…

Την αρση της ασυλίας των βουλευτών Αδωνι Γεωργιάδη (ΝΔ) και Γιώργου Σταθάκη ( ΣΥΡΙΖΑ) ζητεί ο Αρειος Πάγος. Οι σχετικές δικογραφίες έχουν ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή.

Σε ότι αφορά το αίτημα άρσης ασυλίας του Άδωνι Γεωργιάδη, έχει να κάνει με τη μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει σε βάρος του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, για συκοφαντική δυσφήμιση δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

Σε ότι αφορά τον κ. Σταθάκη, το αίτημα για άρση της ασυλίας του αφορά την εξέλιξη της ποινικής διαδικασίας που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη σε βάρος του. Ο κ. Σταθάκης παραπέμπεται με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Κρήτης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για να δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος, μαζί με άλλα μέλη του Πανεπιστημίου Κρήτης, για το αδίκημα της κατ΄ εξακολούθηση απιστίας, από την οποία προκλήθηκε ζημία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου άνω των 150.00 ευρώ.

Το βούλευμα αποδίδει στον κ. Σταθάκη ότι ενέκρινε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης κονδύλια για υπερωριακή απασχόληση, για σύναψη ομαδικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων ζωής, κ.λπ.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως