Στη χώρα του Φουρθιώτη… τα (φιλοκυβερνητικά) ΜΜΕ σιωπούν για το συμβόλαιο θανάτου στον Κώστα Βαξεβάνη

Τελικά είμαστε στις προβληματικές χώρες για τους δημοσιογράφους. Ζούμε  στη χώρα που υπάρχει ομολογία μάρτυρα για συμβόλαιο Θανάτου κατά του εκδότη-δημοσιογράφου-Κώστα Βαξεβάνη από τον «εκλεκτό»... της κυβέρνησης τηλεπαρουσιαστή και δεν ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου από τα ΜΜΕ 

fourthiotis 1

Το αγαπημένο παιδί του Μεγάρου Μαξίμου, και της «Λίστα Πέτσα», ο τηλεπαρουσιαστής-τραμπούκος- δήθεν δημοσιογράφος- που είχε και προσωπική φρουρά…σε βαθμό  αρχηγού κράτους και  βρέθηκε ο εκδότης-δημοσιογράφος του Documento, Κώστας Βαξεβάνης να γκρεμίσει το σάπιο βασίλειο του,  όπου έκρυβε  την παρανομία του και της συναλλαγές του με το Μαξίμου,  δεν είχε γίνει καν όχι πρώτο θέμα… αλλά ούτε και μονόστηλο, στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της προφυλάκισης του. Σήμερα και ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, μετά και την επιβεβαίωση ότι μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση που αφορά τις κατηγορίες για σχέδιο δολοφονίας του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη από μπράβους του Μένιου Φουρθιώτη φέρεται πως κατέθεσε στο Τμήμα Δίωξης και Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ, πάλι τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ σιωπούν (εκτός ελαχίστων  sites που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση σήκωσαν την είδηση ψηλά.  Την στιγμή μάλιστα όπου σε αντίστοιχες περιπτώσεις…του τύπου ρίχνουν τρικάκια σε σπίτι γνωστού φιλοκυβερνητικού ντελάλη, σηκώνουν το θέμα ψηλά, ενώ οι βαρύγδουποι τίτλοι δίνουν και παίρνουν. Kυβερνητικά στελέχη δε …ανέφεραν ότι «Απειλείται η δημοκρατία». 

Όλα αυτά γίνονται …στην χώρα όπου  ανήκει στις πιο προβληματικές  της ΕΕ όσον αφορά στην ελευθερία Τύπου, όπως παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημόσια η Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βιέρα Γιούροβα. Όλα αυτά γίνονται, την ώρα που η δολοφονία του Καραϊβάζ δεν έχει εξιχνιαστεί… και γίνονται την ώρα που ο δημοσιογράφος στοχοποιημένος από την κυβέρνηση, Κώστας Βαξεβάνης και επίσημα είχε απειληθεί-απειλείται ακόμα- με συμβόλαιο θανάτου, από τον εκλεκτό  της Κυβέρνησης. Και όλα αυτά γίνονται… την στιγμή που ο Μένιος Φουρθιώτης κυκλοφορεί ελεύθερος και εκδίδει και εφημερίδα κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα. 

Όταν τελικά τα  τηλεσκουπίδια κάνουν κουμάντο και απαιτούν  συμβόλαια θανάτου, αλλά τα ΜΜΕ  αντί να το κάνουν θέμα τότε όντως είμαστε η πιο επικίνδυνη χώρα στην ελευθερία του τύπου. Τελικά έκανε καλά την δουλειά της η «Λίστα Πέτσα»

 

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…