Newsroom

Newsroom

Στη χώρα των Βάσκων παντρεύτηκαν ο Βενσάν Κασέλ και η Τίνα Κιουνάκι

Τη χώρα των Βάσκων επέλεξαν για να τελέσουν τον γάμο του ο 51χρονος γόης του γαλλικού κινηματογράφου Βενσάν Κασέλ και το 21χρονο μοντέλο Τίνα Κιουνάκι, επισημοποιώντας την δίχρονη σχέση τους.

5b8038961dc5248b108b4597

Το λαμπερό ζευγάρι το απόγευμα της Παρασκευής ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου στο Μπιτάρ, στα Πυρηναία, όπως μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο AFP.

Φορώντας λευκό κουστούμι, λιλά πουκάμισο και μαύρα γυαλιά, ο γαμπρός υποδέχθηκε τη μέλλουσα γυναίκα του η οποία έφθασε στο δημαρχείο με μία μαύρη Μπέντλεϊ. Η νύφη φορούσε μακρύ άσπρο τούλι στα κατσαρά ανέμελα μαλλιά της, ενώ το στράπλες νυφικό της είχε ένα ντεκολτέ σε σχήμα ορχιδέας.

Την τελετή παρακολούθησαν εκατό περίπου προσκαλεσμένοι μεταξύ των οποίων η Ζιλ Λελούς, η Ελί Σεμούν και η Αντέλ Εξαρχόπουλος.

Ο Βενσάν Κασέλ, γνωστός για τους ρόλους κακού κυρίως που έχει ενσαρκώσει στον κινηματογράφο, ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια με την Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι με την οποία απέκτησε δύο κόρες.

Η Τίνα Κιουνάκι γεννήθηκε στη Γαλλία από πατέρα Μαροκινό με ρίζες από το Τόγκο και από Σισιλιάνα μητέρα. Μεγάλωσε στη νοτιοδυτική Γαλλία και στη συνέχεια πήγε στη Μαδρίτη, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…