Newsroom

Newsroom

Στη φυλακή ο 30χρονος που έσπρωξε τον Κορεάτη στο μετρό της Ν.Υ.

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία, χωρίς δικαίωμα εγγύησης, απαγγέλθηκαν εναντίον του 30χρονου Νεοϋορκέζου ο οποίος έσπρωξε έναν 58χρονο Κορεάτη στις ράγες του…

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία, χωρίς δικαίωμα εγγύησης, απαγγέλθηκαν εναντίον του 30χρονου Νεοϋορκέζου ο οποίος έσπρωξε έναν 58χρονο Κορεάτη στις ράγες του μετρό που πλησίαζε εκείνη την ώρα.

Το γεγονός έλαβε μεγάλες διαστάσεις εξαιτίας του συγκλονιστικού εξώφυλλου της New York Post όπου ο φωτογράφος απαθανάτιζε το τραγικό συμβάν αντι να βοηθήσει τον 58χρονο άνδρα.

Ο 30χρονος Ναϊμ Ντέιβις κρατείται χωρίς δικαίωμα εγγύησης μέχρι να εμφανιστεί εκ νέου στο δικαστήριο στις 11 Δεκεμβρίου, δήλωσε χθες κατά την ακροαματική διαδικασία η δικαστής Λιν Κότλερ του ποινικού δικαστηρίου του Μανχάταν.

Ο Νεοϋρκέζος αρχικά εξετάστηκε από την αστυνομία την Τρίτη και στην κατάθεσή του είπε ότι «ενεπλάκη στο περιστατικό», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Πολ Μπράουν. «Μου επιτέθηκε πρώτος. Με άρπαξε» είπε χθες στους δημοσιογράφους ο Ντέιβις την ώρα που μεταφερόταν στη φυλακή. Ο εισαγγελέας του Μανχάταν Τζέιμς Λιν δήλωσε κατά την ακροαματική διαδικασία ότι ο Ντέιβις «παραδέχτηκε πώς σήκωσε (το θύμα) στον αέρα και πήρε φόρα ακουμπώντας τον τοίχο πίσω του» πριν τον ρίξει στις ράγες.

Ο Ρ. Όμαρ Αμπάσι, ο οποίος απαθανάτισε το τραγικό συμβάν δήλωσε ότι βρισκόταν πολύ μακριά ώστε να μπορέσει να τον βοηθήσει. Πιο συγκεκριμένα εξήγησε πως τράβηξε γρήγορα δεκάδες φωτογραφίες ώστε με το φλας της μηχανής του να κινητοποιηθεί ο οδηγός της αμαξοστοιχίας και να τον σταματήσει εφόσον ο ίδιος ήταν αρκετά μακριά και δεν μπορούσε να προλάβει να σώσει τον 58χρονο.

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…