Newsroom

Newsroom

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του ληστή των σούπερ – μάρκετ

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 22χρονου Αλβανού, που συνελήφθη…για τη ληστεία σε σούπερ μάρκετ…

listis 1

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 22χρονου Αλβανού, που συνελήφθη…για τη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Πατήσια στις 24 Ιουλίου. Πρόκειται για τον επ) GJETAJ ή BACAJ (ον) Leonardo ή Erlon του Pjeter ή Gjovalin και της Gjelina, που γεννήθηκε το 1992 στην Αλβανία.

Ο 22χρονος συνελήφθη στις 27.07.2014, στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., κατηγορούμενος για ληστεία κατά συναυτουργία, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων. Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 24/7/2014 ο συλληφθείς μαζί με άγνωστο συνεργό του, που αναζητείται, εισήλθαν σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στα Πατήσια και αφού απείλησαν τον υπάλληλο, αφαίρεσαν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.


Σημειώνεται, ότι κατά το παρελθόν, ο 22χρονος είχε συλληφθεί επίσης για ληστεία και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695532 και 210-8695533, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται, ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…